Хасково

Верижна катастрофа на Кърджалийска, сблъсък и на детелината на „Орфей“

Два пътни инцидента станаха следобед в Хасково. На булевард „Освобождение“ се удариха четири автомобила във верижна катастрофа.

Ударът стана след кръстовището с булевард „Илинден“ в посока центъра на града. Шофьори коментираха пред Haskovo.info, че е имало колона от автомобили. Една от колите отпред е спряла, след което са последвали удари между останалите. Сред ударените имаше таксиметров автомобил и фирмена кола.

Катастрофа

При произшествието няма пострадали, а само материални щети по колите. Водачите изчакваха пристигането на пътните полицаи, като на моменти се образуваха задръствания.

Катастрофа

За катастрофа на детелината на квартал „Орфей“, сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки. Ударили са се два леки автомобила. Причина за произшествието е отнето предимство, като по първоначална информация няма пострадали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
учител
учител
20.10.2021 17:21 17:21

диян динев, най елементарното нещо е да научиш имената на улиците и булевардите в града и тогава пиши.

Анонимен
Анонимен
20.10.2021 18:06 18:06
Отговор до  учител

Заяждане на дребно е характерно за хора, които си нямат друга работа, а не за учители, които е добре да посветят времето си да научат учениците си на поне част от знанията на тези, с които се заяждат.

Шеф
Шеф
20.10.2021 21:18 21:18

Бах тоо Коронавирус –
Ко прай

79
79
21.10.2021 0:01 0:01

Ако имаха зелен сертификат, нямаше да стане така..

Стана тя каквато стана
Стана тя каквато стана
22.10.2021 5:50 5:50

И като им казвам да внимават когато карат и какво стана сега. Андибул морков

Back to top button