Регион

Артилерийски полк с бойни стрелби на полигона „Корен“

Четвърти артилерийски полк – Асеновград провежда полево лагерно обучение на учебен полигона „Корен“ край Хасково, съобщават от Министерството на отбраната.

В него участват близо 490 военнослужещи с 98 бойни, специални и спомагателни машини. Началник на лагерния сбор е командирът на 4-ти артилерийски полк полковник Красимир Ташев. Целта на подготовката е повишаване на способностите на артилеристите за осигуряване на навременна и точна обща огнева поддръжка на маневрените формирования.

Военни

Вчера военнослужещите от трета батарея от състава на противотанковия дивизион с командир подполковник Коста Делев изпълниха огневи задачи по поразяване на бронирани цели на противника.

Военни

Полевото лагерно обучение, което ще продължи до 29 октомври, се провежда при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки за недопускане на разпространението на COVID-19, допълват от ведомството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Отврат!
Отврат!
22.10.2021 13:24 13:24

Унищожиха природата, отровиха водите и хората в този район, избиха хиляди горски животинки !
Голямата армия! :(

Ахмет
Ахмет
22.10.2021 15:19 15:19
Отговор до  Отврат!

Ай стига рева ма

musti
musti
03.11.2021 21:27 21:27

ahmet anani sikeyim ben senen! lovdjiq si sigurno am suratli amuca,gyot4ezini yirtayim senin sikik aazli!

Back to top button