Спорт

Хандбалистите на „Асти“ стартираха сезона с атрактивно равенство срещу „Берое“

Хандбалистите на „Асти 91“ (Хасково) стартираха сезона в Националната „Б“ група при мъжете с атрактивно равенство 21:21 срещу „Берое“ (Стара Загора).

Срещата се игра в хасковската спортна зала „Вълчо Даскалов“. Младият хасковски отбор изоставаше с 6 гола, но въпреки това успя да стигне до равенството. По 7 гола вкараха 17-годишните Костадин Костадинов и Ангел Калинов. Заради пандемията имаше отсъстващи състезатели.

Хандбал

В групата на „Асти 91“ са още отборите на Калиакра, „Петър Бабев“ (Несебър), „Фрегата“ (Бургас), „Албатрос Бургас“. Следващият турнир ще е в Хасково на 21 ноември, когато „Асти“ се изправя срещу „Албатрос“.

Хандбал

В среща от третия кръг на женското първенство шампионките от Свиленград загубиха драматично гостуването си на „Етър“ (Велико Търново) с 26:27. На полувремето разултатът беше 14:14. В следващия кръг на 31 октомври от 13 часа свиленградчанки посрещат „Бъки“ (Габрово).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button