Регион

Сирийци се скараха в Харманли, счупиха витрини в центъра на града

Група от десетина сирийци е нападнала фризьорски салон на техен сънародник в Харманли.

Екшънът се е разиграл снощи в центъра на града. За него сигнализираха и местни жители. Те написаха в социалните мрежи, че е имало меле между бежанци в района на бившата автогара, като са счупени витрини на фризьорски салон и други обекти.

Бежанци

Харманлийци казват, че са хвърляни камъни, като по чудо няма пострадали. На място веднага пристигнала полиция, а мигрантите се разбягали. Хората от града припомнят, че това е поредната хулиганска проява на бежанци и призовават за засилен контрол в бежанския център и повече полицейско присъствие в града.

От пресцентъра на МВР уточниха пред Haskovo.info, че конфликтът е бил между сирийците, а причините за инцидента се изясняват. Засега няма задържани, а преките извършители се издирват.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
info
info
24.10.2021 10:59 10:59

Мигрантите вече достигнаха 7% от населението на града.

Анонимен
Анонимен
24.10.2021 17:53 17:53
Отговор до  info

А трябва да са повече от арманлиици. То вече арманли е сирийски град

Виден
Виден
24.10.2021 18:59 18:59

Въпросният салон е на сирийски кюрд, който е каналджия и е опасен за държавната сигурност.Нашата полиция естествено нищо не е чула за това му деяние.Този отдавна трябваше да е изритан от България.

Живко
Живко
25.10.2021 17:32 17:32

1200брая талибани има в лагера

Back to top button