Външни публикации

Козметичните продукти, които винаги трябва да са с нас

Едва ли има дама, на която да не и се е налагало да излезе на важна среща непредвидено, да разполага с ограничено количество багаж или пък да попадне насред дъждовна буря, след която перфектният грим, сътворен вкъщи, ще бъде само спомен. По тази причина е необходимо винаги да имаме подръка няколко основни продукта, които буквално ще ни спасят в такива моменти.

Коректор

Само си представете следната ситуация: на работа сте, прекарали сте цял ден пред монитора, или пък в условия, където във въздуха се носят прахови частици и различни химични вещества вследствие на което умората е изписана върху лицето ви, тъмните кръгове, издаващи недоспиването са се показали и се е появила пъпка на челото ви. И в двата случая след приключване на работния ден ви очаква важно събитие, на което се изисква да сте неотразими? С наличието на коректор, можете за броени секунди да прикриете всички несъвършенства по повърхността на лицето. 

Червило

Козметика

Тук едва ли ще ви изненадаме, тъй като най-вероятно всяка жена има поне едно в чантата си. Обикновено пускаме в дамските си чанти различни продукти с идеята, че са “за всеки случай”. В определен момент обаче може да се окажат изключително необходими. Затова е добре да си набавите ново червило, гланц или молив с цвят и текстура, които пасват най-добре на тена на кожата, стила и характера ви, каквито с лекота ще намерите в каталога на Yves Saint Laurent. Така винаги ще сте сигурни, че сте най-добрата версия на себе си!

Спирала

Тя е задължителна! Отпаднало ви е, не се чувствате добре, но все пак имате неотложна среща? Няколко движения с четката и тя ще подчертае и даде цвят в зоната на очите, като ги направи по-изразителни! Понякога тя е единственото, което е нужно, за да се почувствате по-уверени. 

Парфюм

Козметика

Последен, но не на последно място. Да ухаем приятно, свежо и чисто дори може да се отнесе към хигиенните навици и е от изключително значение за впечатлението, което оставяме у околните. Така че не го забравяйте и дори да не разполагате с достатъчно място в чантата си, оставете един в чекмеджето на работното си бюро или шкафче!

Back to top button