Хасково

Танцови клубове с протестна пикник-репетиция на площада в Хасково

Танцови клубове направиха необичаен протест срещу новите противоепидемични мерки в центъра на Хасково.

Те си организираха импровизирана пикник-репетиция на площад „Свобода“. Имаше мезета, пийване, народна музика и хора. Ръководителят на „Фъртуните на Мишо“ Мишо Кадиев заяви, че тъй като за ресторантите и танцовите зали се изисква зелен сертификат, те излизат да хапнат и поддържат форма на открито.

Протест
Мишо Кадиев

„Така искаме да покажем, че тези мерки не струват. Изкуството ли е най-големият проблем на тази държава. Това е отбиване на номера, това не са мерки“, каза Кадиев. Според него в залите за изкуство има контролиран поток от едни и същи хора, които спазват мерките. По негови наблюдения обаче мерките не се спазвали по хипермаркетите, например.

Мишо Кадиев допълни, че много негови колеги в страната са фалирали при предишните затваряния на залите. Той изрази готовност протестите да продължат.

14 коментара

  1. Мишо, мерките не струват, защото не се спазват, което показвате и нагледно. Вие не давате нищо повече от лош пример. Не ви пука, както за хората, така и за изкуството. Защото без хора, няма и изкуство…

  2. Това е толкова пошло. Утре може да отидат да играят хоро на гробищата. Същото е.

  3. Объркан гробар Спазвайки мерките недей дава акъл кое струва и кое не струва Не манипулирай хората това не е секта Ти живееш в общество Това са мерките и порядките на обществото Запазиси твойта мнение за себе си спайзвайго и него налагай и доказвай на никои друг Ти откъде си сигурен че си прав Ами утре ако стане заметресение и изпадат всички фабрики заводи и заведения трябва да се хукнем да спасяваме бизнеса на всички дето акрадаха държавата парче по парче и те държат умишлено на ниски заплати Направи благотворителност с твойте хора Ане протести

  4. Мерките са за да се спазват, но те вече прекалиха с тях и ни отнемат човешките права. Ако не протестираме утре ще дойдат у вас и ще ви задължават да ви ваксинират в собственият Ви дом с тази ваксина с недоказано съдържание и ще ви накарат да се подпишете че не поемат отговорност за странични ефекти,увреждане или смътр след поставянето им.
    Аз не съм анти ваксар! Ваксинирал съм се десетки пъти но с доказани във времето ваксини.
    Хора, събудете се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button