Хасково

Протестиращи срещу зеления сертификат „зазидаха“ входа на областната администрация в Хасково

Протест срещу зеления сертификат и новите противоепидемични мерки в страната организараха работещите в заведенията и хотелите на площад „Свобода“ в Хасково.

Те символично „зазидаха“ входа на областната администрация, защото според тях държавата не ги иска и те не искат държавата. Председателят на браншовата организация на ресторантьорите и хотелиерите в Хасковска област Стойчо Ганашев каза, че те са срещу изискването за зелен сертификат, защото то е било въведено от днес за утре и не е имало време хората да се подготвят. Специално в неговия комплекс всички служители били ваксинирани, но не било същото в другите обекти. Много служители напускали и сменяли професията си.

Протест
Стойчо Ганашев

В същото време заведенията търпели големи загуби след въвеждането на новите COVID-мерки, като някъде те били над 80%. „Не може с една – две маси с клиенти да се издържа цял ресторант. Само в Хасково заведенията за хранене са 80 и става въпрос за съдбите на над 800 семейства“, каза Ганашев. По неговите думи ако не се вземат мерки следващата криза ще е социална.

Срещу новите противоепидемични мерки се изказаха и представители на Движение българско семейство и представители от сферата на изкуствата. Последва шествие до сградата на общината и обратно.
В протеста се включиха хора от бранша в Димитровград. Подобни протести по същото време се провеждат и в много други градове на страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

67 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Владо
Владо
28.10.2021 18:50 18:50

Браво. Исипете и боклуци и лайна. Браво. Браво.

Василев
Василев
28.10.2021 18:59 18:59

Брех, мамка му и прасе! Хората се заразяват и измират от гадния вирус, а тия карикатурни образи се опитват да убедят всички ни, че кръчмите и хотелите са най-важното нещо в държавата! От техния бизнес ли зависи живота и здравето на нацията?

Елена
Елена
28.10.2021 20:04 20:04
Отговор до  Василев

Погледнете малко отгоре на нещата, протеста беше против зелените сертификати.
Днес е нашият бизнес и нашият живот, утре ще сте вие на ред. Разделят ни и ни владеят.

Анонимен
Анонимен
28.10.2021 21:00 21:00
Отговор до  Елена

Въобще не става въпрос за бизнеса, а зя човешкия живот. Може да искате компенсации, но да искате отпадане на мерки и то толкова никакви е равносилно да не ви пука зя живота на болните, да те употребя по-силни думи. И да питам- като имаше минимални ограничения, защо не ги спазвахте? Нито маски носихте, нито дистанция осигурявахте

Анонимен
Анонимен
28.10.2021 22:54 22:54
Отговор до  Анонимен

Zastoto vsi4ko tova sa gluposti- samo zabluzdavat naroda- zna4i cqlo lqto nqma kovid i moreto bese ful – svarsva lqtoto i xop – po4va se pak kovid maski zabrani i tem podobni dokato doide sledvastoto lqto i otnovo starata pesen na nov glas- i taka dokato prinudqt vsi4ki da se vaksinirat……

Анонимен
Анонимен
29.10.2021 0:03 0:03
Отговор до  Анонимен

Никой не ви кара да ходите по заведения като искате да се пазите. Не мисля, че държавните работници спазваха особено мерките, явно не сте влизали в някоя институция наскоро, или просто решавате, че този бизнес Ви е проблемен.

Ха
Ха
30.10.2021 8:24 8:24
Отговор до  Анонимен

Хаха, иди до някоя болница, няма пациенти, лекарите се разхождат напред назад без работа. Тая пандемия май е в главите на слепците и сребролюбците.

Славей Василев
Славей Василев
28.10.2021 21:48 21:48
Отговор до  Василев

Друга песен ще пееш, ако твоя бизнес зависи от сертификата и нямаш пари да си изхраниш семейството си. Защо не го въведат да е на всякъде не на определени места.Да не би в кауфланд и лидъл няма повече струпване на хора от едно кафе от 50места.Айде да си завееш коментара някъде другаде.

Василев
Василев
28.10.2021 23:09 23:09
Отговор до  Славей Василев

Приятелче, няма друга песен да запея, защото за мен по- важно е здравето и живота на мен и близките ми, бизнес и пари мога да правя само ако съм жив и здрав. Не поставям парите пред здравето.
И преди да почнеш да ми философстваш как от глад също се умирало, ще ти кажа, че тоя вирус може да те убие по бързо от глада може и инвалид да те направи.
Зелени сертификати е нормално навсякъде да се прилагат, все отнякъде трябва да се почне – защо да не се почне от заведенията, факт е ,че там винаги има струпване на хора и мерки я се спазват я не…

Ели
Ели
29.10.2021 12:20 12:20
Отговор до  Василев

като Ви е страх за здравето на семейството ВИ, вземете да имате по-здравословно хранене, трениране, детокс и добавки. Повече здраве няма да постигнете с маски, сертификати, затваряне и обездвижване. Обаче е по-лесно да те е страх и да се скриеш зад 1 намордник, отколкото да си промениш живота и светогледа. И в крайна сметка, всеки сам преценява за себе си кое е добре и кое не. Всеки си има съдба и ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш. Не ни пробутвайте болните, които 80% от случаите лекарите им помагат да се довлошат и затрият, за да усвоят повече пари по клиничните пътеки и как за 2 г все още не могат мистериозно да го лекуват, но могат да ви предложат съмнителна експериментална течност, която видиш ли ще ти помогне и уж няма да се разболяваш, но случайно буквално някои ги уби за дни…… Всеки живее за себе си и не може някой да налага ограничения, нарича се СВОБОДА НА ИЗБОРА!!!!

Симона Даскалова
Симона Даскалова
29.10.2021 15:08 15:08
Отговор до  Ели

Дори не знам защо си правя труда да чета коментари на някакви олигофрени, които са ЗА ваксините, ЗА зелените сертификати и ЗА ограничаването на човешките права. Вашият коментар ме спечели тотално, абсолютно подкрепям казаното. Радвам се че има хора, които разсъждават така – всичко е въпрос на личен избор и здравето си зависи единствено от нас. Хора са умирали и преди, от други вируси – просто в момента изглежда няма нищо друго, освен ковид. 😄 Ако имунитета ти е силен може да пребори всичко. А за да е силен имунитета са нужни тренировки, правилна храна и хранителни добавки. Ако човек не мисли как да съхрани здравето си докато го има, след това нито маската, нито ваксината (която за мен никаква ваксина не е) ще го спасят. Аз лично прекарах ковид с температура 2 дни, болки в главата и гърлото 1 ден, след това само седмица и половина нямах мирис и вкус, но всичко друго се беше оправило. Не съм пила абсолютно никакви хапчета и категорично отказах да отида на лекар, тъй като от малка не им вярвам. Въпреки че личният ми лекар е читав. Просто съм против всякакви хапчета и химия като цяло. Да не говорим за тази експериментална течност, която в момента тестват върху хората. Докато съм жива няма да позволя да ми сложат подобно нещо. Който желае нека се ваксинира, но вярвам, че ако не оставят намира другите хора, просто ще се стигне до война.

Анонимен
Анонимен
30.10.2021 15:06 15:06
Отговор до  Василев

Този вирус е като всички други и шанса да те убие и да те направи инвалид е колкото при всички останали. Престанете да сте толкова уплашени от поредния грип. Знам какво ще кажете „имаме близки починали от ковид“, и аз имам близки починали от много други различни болести, за които нито се измислят ваксини, нито се въвеждат зелени сертификати, нито се въвеждат такива мерки. Карал съм вируса, не съм ваксиниран и няма и да се ваксинирам. Много ми е интересно всички лаладжии дето се подигравате, че няма конспирации и прочие и много се плашите и тичате да се боцкате с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ВАКСИНА, ако случайно почнете да мрете от ваксината тогава какво ще правите? Отворете си очите и мислете логично, не се доверявайте на правителствата толкова лесно. Не знам защо си мислите, че те работят в интереса на хората и всичко се прави за да се защитават животите ни. Точно обратното е. За жалост ще се убедите след години, когато всичко е в много по-напреднал стадии и когато точно 80% или 90% от хората са ваксинирани!!! Сега спокойно си философствайте и се крийте в малките си миши дупки да се пазите от страшния вирус. Имате още няколко годинки!!!

Ваксина
Ваксина
31.10.2021 8:20 8:20
Отговор до  Анонимен

Нещастник!! На 33 години съм и след прекаран ковид дишам благодарение на няколко инхалатора! Не ми се обеснявай ти какъв бил Ковида! Дано не ти се наложи да разбереш какво може да ти причини! И не съм умряла от ваксината. Само да философствате знаете.

Колева
Колева
31.10.2021 20:03 20:03
Отговор до  Василев

Е васинира ли се с рак и СПИН Ебола от.н отрови с неясен харектер и сложи ли ги и на детето си? Да го пази Господ заради китайската кашлица?

Радев
Радев
28.10.2021 23:10 23:10
Отговор до  Василев

Олигофрен си, Василев.
Сигурно си нахакал три дози от оная отрова, така ли е, набоцкано говедо ?

Василев
Василев
31.10.2021 16:19 16:19
Отговор до  Радев

Не, маймуно, само с две дози съм засега и те ме предпазват отлично. Единственият проблем е, че ваксината не ме предпазва от коментари на идиоти като теб :)))
Добре щеше да е вируса избирателно да очиства само антиваксърите и подобните на тях, за които най- важно в живота им е да не им се разваля рахата – каквото и да струва това за останалите…..

Кръстьо
Кръстьо
29.10.2021 12:10 12:10
Отговор до  Василев

Боклук, долен и платен? Ами кой те кара да ходиш по ресторамти, стой си вкъщи като те е страх. Ваксинирай се. Нали ваксините действат. Не налагай твоя страх на всички останали. Хората умирали? Да това е живота много хора умират всеки ден. По 300 човека само в България. На Ден!!! И не не от ковид. Дайте да спрем да живеем, защото някой „филантроп“ е и вестирал вув ваксини и исла да ваксинира целия свят… И използва случая с Ковид(който едва се различава от свзонния грип), за да налага на нормашните и здравлмислещо хора, които не са бошна, насилствена ваксинация..
Долу маските, НЕ на зелените сертификати.
СВОБОДА!!!

Симона Даскалова
Симона Даскалова
29.10.2021 15:23 15:23
Отговор до  Кръстьо

Всъщност се различава – доста по-леко го изкарах от другите грипове. 🤣
Ако имунитета ти е силен – ще го пребориш лесно.
Ако имунитета ти е слаб – ще го пребориш трудно.
Ако имунитета ти е нищожен – може и да не го пребориш.
А какъв ще е имунитета ти зависи единствено от теб.
Движение.
Правилна храна.
Хранителни добавки.
По-малко стресиране за глупости (силно препоръчително е да не се гледат новини 😄)
Ако нямаш имунитета, маската няма да те спаси, нито пък експерименталната течност, с която ще те набодат. Но поне ще помогнеш на онези мухльовци да си пробутат мизерните „ваксини“ с изтичащ срок на „годност“ (не че въобще са годни).

Димитър
Димитър
29.10.2021 19:41 19:41
Отговор до  Симона Даскалова

Хранителни добавки ти сериозно ли ,теса чиста химия,с хранителни добавки имунитет ще видиш в яко друг живот!

Анонимен
Анонимен
01.11.2021 0:17 0:17
Отговор до  Симона Даскалова

Подкрепям Ви! Аз съм на същото мнение. И аз много леко и бързо прекарах Ковид, някак неусетно. Важен е начинът на живот и мислене, за да има човек силен имунитет и да се справя с лекота със заобикалящите го вируси! Ковид не първият и няма да е последният!

Василев
Василев
31.10.2021 16:25 16:25
Отговор до  Кръстьо

О, здравомислещи и нормален Кръстьо, дано го изкараш някой път подобаващо Ковид и да оцелееш след него, за да можеш да го сравняваш после със сезонния грип!
Поредният „борец“ за криворазбрана свобода…

Владо
Владо
30.10.2021 12:08 12:08
Отговор до  Василев

Ти наясно ли си кои хора измират, тези дето ходят по ресторанти или някакви други. Тебе някой кара ли те насила в кръчма. В Европа вече забраняват да ходиш на работа без ваксина.

Не на дебилните!!!
Не на дебилните!!!
02.11.2021 13:54 13:54
Отговор до  Василев

Направи си землянка и се крий там от опасния вирус!!!
Заради дебилността на шепа продажни или природно-надарени няма да се подлагат всички на фашистки произвол!
1. Няма изолиран вирус!
2. Няма ваксини – има експериментални течности, които са временно позволени „поради необходимост“!

Анонимен
Анонимен
02.11.2021 16:47 16:47
Отговор до  Не на дебилните!!!

Много си умен бе „професоре“ Какво ли ти е образованийцето ?

Анонимен
Анонимен
06.11.2021 20:15 20:15
Отговор до  Василев

Бизнесът издържа хора, само пълен глупак не е наясно. Всеки бизнес е свързан с останалите и когато единия не работи, спира работата и на другите. Само много прост човек си мисли че става дума само за посещението на ресторантите

✓
28.10.2021 18:59 18:59

Селяндуринът Мунчо доведе страната дотук.

Владо
Владо
28.10.2021 18:59 18:59

Мръсни боклуци.

Анонимен
Анонимен
28.10.2021 20:31 20:31

S tez tuhli se biite po glavite, za da ne izpolzvate malkoto sivo veshtestvo koeto vi pravi po tupi i ot jivotnite

Анонимен
Анонимен
28.10.2021 21:01 21:01

Въобще не става въпрос за бизнеса, а зя човешкия живот. Може да искате компенсации, но да искате отпадане на мерки и то толкова никакви е равносилно да не ви пука зя живота на болните, да те употребя по-силни думи. И да питам- като имаше минимални ограничения, защо не ги спазвахте? Нито маски носихте, нито дистанция осигурявахте

Симона Даскалова
Симона Даскалова
29.10.2021 15:24 15:24
Отговор до  Анонимен

Намалете новините или най-добре си изхвърлете тъпия телевизор..

Анонимен
Анонимен
02.11.2021 16:45 16:45
Отговор до  Симона Даскалова

Хайде и днес да ми кажеш пак да го хвърля телевизора. Ама не го хвърлих и чух за над 300 починали болни от ковид за ден.

проф.Веселка Константинова
проф.Веселка Константинова
28.10.2021 21:02 21:02

deiba taq rabota deiba az sum opasen programist she im hakna i umrelite sertifikati da gi eba te znaqt li koq sum az

Палячовци
Палячовци
28.10.2021 23:39 23:39

Само като прочета жена професор дето била програмист и можела да хакрва работи си представям един клоун дето си хака работи по дупките

Проф. Веселка Константинова
Проф. Веселка Константинова
29.10.2021 13:50 13:50
Отговор до  Палячовци

Аве ей палячо зех ти ip то знай коя жена гадна си ясно ли ти искаш ли да те поръчам. Знаеш ли какви хора познавам аз утре няма да те има

доц. Антоанета Бойдева
доц. Антоанета Бойдева
28.10.2021 21:06 21:06

мисля че ще налиша книга с оплаквания срещу тези тъй наречени сертификати която никой няма да прочете със сигурност но аз ще накрам мойте ученици да я прочетат на сила разбира се това са пълни глупости аз съм жена във напреднала възраст и ми писна на дъртата слива от глупостите на това правителство с моята минимална заплата като учител на говеда от 8 до 12 клас нямам нужните доходи да си правя тестове и не се търпи вече. Ясно ?

Палячовци
Палячовци
28.10.2021 23:40 23:40

Не е женска работа да пишат книги, камо ли да учат деца

Симона Даскалова
Симона Даскалова
29.10.2021 15:30 15:30

Коментарът Ви ми оправи деня. 😀

sikidjiqta
sikidjiqta
28.10.2021 22:00 22:00

nikakuv virus nqma,ei toq dartak deto tvardi 4e si e vaksiniral nasila personala,da mu e..a dartata glava sbra4kana kriva nenasitna,ei zaradi takiva hora da gi zatvorqt zavedeniqta i restorantite!

Анонимен
Анонимен
28.10.2021 23:31 23:31
Отговор до  sikidjiqta

Пожелавам ти да стигнеш до интубиране, да построи така поне няколко дни и да се възстановиш по чудо напълно. Последното, защото все пак съм човек. После искам пак да ти чуя мнението.

Анонимен
Анонимен
28.10.2021 22:01 22:01

тия сервитьорки и барманчета вместо да чакат бакшиш,да идат на строежа и наистина да носят тухли!там ковид няма!

Анонимен
Анонимен
28.10.2021 22:53 22:53

Единственото по-лошо нещо от това че сте много, е това че сте много прости !!!

Пешо
Пешо
29.10.2021 0:03 0:03
Отговор до  Анонимен

Прост си ти Анонимен откъсан!

Анонимен
Анонимен
28.10.2021 23:35 23:35

Как може да сложиш надпис „За здраве“ на плакат на проява, която иска премахване на мерките насочени към здравето, да не кажа иска буквално смърт? Това е меко казано малоумно. И да, по-нагоре някой беше написал – да искат компенсации, но да искат зараза е неразбираемо, поне за мен.

Клоуни
Клоуни
28.10.2021 23:44 23:44

Спрете да пускате жени и момичета по тея протести, вижте ги че за никъв чеп не стават. Двете плоски дъски носят една тухла,излиза че арабите са прави две жени не правят един мъж,едната толкова ниска че високата трябваше да подпре тухлата на празната глава на по ниската, хем по безопасно и за двете щеше да е.

Анонимен
Анонимен
29.10.2021 2:01 2:01
Отговор до  Клоуни

Taka e brat bih gi ebal inache

Адвокат
Адвокат
28.10.2021 23:54 23:54

Хората са прави, и не ми говорете за здравето, веднага ще Ви оборя – идете в Кауфланд и вижте хората са глава до глава, ходят и пипат храни, има отворени щандове с прясна храна (месо и млеч продукти), там се ходи без сертификат. Идете в Пловдив и София в град транспорт – тълпи от хора и там се ходи без сертификат. И питам не е ли поставен в опасност живота и здравето Ви в Кауфланд и такива като него и в транспорта. Не е ли застрашено здравето Ви в държ адм-ции. Ето защо да се ограничат тези бизнеси а други – не, Е дискриминация. Хората това казват, държавата измисли начин хем да има мерки, хем да не плаща на тези бизнеси, които са ощетени за сметки на други. Тези хора как да живеят. Те са прави и трябва не да ги кълнете да се разболявали, а да проявите съчувствие и подкрепа, държавата да приложи мерки – че тези хора и сем-та им да не стоят гладни

Анонимен
Анонимен
02.11.2021 16:41 16:41
Отговор до  Адвокат

Че кой ви кара да се бутате в Кауфланд ?

Хасково
Хасково
29.10.2021 1:42 1:42

Идиоти

Хасково
Хасково
29.10.2021 1:44 1:44

Егати откъсания проотест

Ивелин
Ивелин
29.10.2021 9:57 9:57

ВИРУС ИМА , НО Е НОРМАЛЕН НО НОВ ГРИП ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ТПВА ТРЯБВА ДА ПРЕМИНЕ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ ПРЕЗ ПОЧТИ ВСИЧКИ , НЕЗНАМ АКО НАЙСТИНА БЕШЕ СМЪРТОНОСЕН ЗА 2 ГОДИНИ ПО ЛОГИКАТА НА ОПРАВЛЯВАЩИТЕ, И ПО ЛОГИКАТА НА ТЪПИТЕ КОРУМПИРАНИ ДОКТОРЧЕТА И УЧЕНИ ТРЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА СМЕ ИЗМРЕЛИ ! А ОГЛЕДАЙТЕ СЕ И РАЗРОВЕТЕ ДА ВИДИТЕ СТАТЙСТИКИ КОЛКО ПРОЦЕНТА ВЕЧЕ ИЗМИРАТ ОТ ТЪПИТЕ ИМ ВАКСИНИ И ТЪПИТЕ ИМ ОГРАНИЧЕНИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ .. СТАРИ ХОРА НЕМОГАТ ДА СИ КУПЯТ ЖИВОТОПОДЪРЖАШТИТЕ СИ ЛЕКАРСТВА,САМО ЗАЩТО СА ИМ НАБИЛИ В ГЛАВИТЕ ЧЕ АКО ИЗЛЯЗЪТ ЩЕ УМРАТ ОТ ВИРУСА И ТАКА СИ УМИРАТ И ПО ДОМОВЕТЕ АРИИО ЕБЕТЕ СИ МАЙКАТА ТЪПИ КОРУМПИРАНИ ОВЦЕ И ЩЕ ВИ СЕРА НА УМРЕЛИТЕ СЕРТИФИКАТИ И МЕРКИ КОИТО НИ УБИВАТ БАВНО

Анонимен
Анонимен
29.10.2021 10:10 10:10
Отговор до  Ивелин

Ти биолог ли си, вирусолог ли си, биолог ли си? Как така ти е минала мисълта, че може да имаш мнение? Тези нещо може да говори човек, базиращ се на факти след достатъчно натрупана компетенция, а не всеки малоумник в интернет! И още нещо – статистиките не са това, което една леля във фейсбук е казала. Няма доказани случаи на смърт след ваксина. Има усложнения като след всеки друг лекарствен продукт, но те са пренебрежимо малък брой.

Симона Даскалова
Симона Даскалова
29.10.2021 15:34 15:34
Отговор до  Анонимен

Ами естествено, че няма да ги кажат смъртните случаи от ваксина.. Че как иначе ще ви манипулират?

Омепразид
Омепразид
29.10.2021 11:51 11:51
Отговор до  Ивелин

Не си бил редовен в часовете по български език!
Обратно в клас,келешче!!

Омепразид
Омепразид
29.10.2021 11:55 11:55
Отговор до  Ивелин

Ивелине,
Глупаво момче си..и тъп* к*пеле

Станков
Станков
29.10.2021 11:48 11:48

Браво ,браво по-„големи“ сте вече!!!
Протест под строй, организиран от фалшиви гербаджийски герой!
На надник ли бяхте тухли като строяхте
Следващия път да изсипем куфраж на паркът срещу зала Дружба..
Оп..организатора да не чуе,че е притеснителен,“sense“-ителен
Смях!
Доказани доходи кога?
Ревизия кога?
Ц.Л затворът те зове :)

Антикелеши
Антикелеши
29.10.2021 11:56 11:56

Ивелине,
Глупаво момче си..и тъп* к*пеле

Devil
Devil
29.10.2021 14:37 14:37

Толкова прости хора имало в този град , чета и недоумявам ….как не разбрахте ,че страхливите вярват на всичко що лети и се ядяло …хмх значи със сигурност има някакъв вирус ,който е подобен на грип или 2-ствнна плевмония ,но кой ни го пусна ? А кой ? ….. Та ,който издържи понеже няма придружаващи заболявания оцелява , а който си замине значи организма му е слаб , а пък тези набоцканите страхливци може само да се молят да не им се отключи нещо недай си Боже и фатален край , няма кой да ме убеди, че ваксините спасяват , аз съм ваксинирана от как съм се родила с всичко що има ,но това е от нормалния ни живот , а това в момента е чиста политика !!!!! Хората които са ваксинирани пред очите си виждам ,какво теглят ,сори будала да ме правите нема да стане !!!!!

White Devil
White Devil
29.10.2021 14:51 14:51

Толкова прости хора имало в този град , чета и недоумявам ….как не разбрахте ,че страхливите вярват на всичко що лети и се ядяло …хмх значи със сигурност има някакъв вирус ,който е подобен на грип или 2-ствнна плевмония ,но кой ни го пусна ? А кой ? ….. Та ,който издържи понеже няма придружаващи заболявания оцелява , а който си замине значи организма му е слаб , а пък тези набоцканите страхливци може само да се молят да не им се отключи нещо недай си Боже и фатален край , няма кой да ме убеди, че ваксините спасяват , аз съм ваксинирана от как съм се родила с всичко що има ,но това е от нормалния ни живот , а това в момента е чиста политика !!!!! Хората които са ваксинирани пред очите си виждам ,какво теглят ,сори будала да ме правите нема да стане !!!!!

Анонимен
Анонимен
29.10.2021 15:32 15:32
Отговор до  White Devil

Вие не сте никак добре. Хубаво би било да се лекувате!

Не на дебилните!!!
Не на дебилните!!!
02.11.2021 13:57 13:57

В днешно време стана проблем да си физически здрав – непрекъснато трябва да го доказваш пред психично болни хора!

В днешно време стана проблем да си физически здрав - непрекъснато трябва да го доказваш пред психично болни хора!
В днешно време стана проблем да си физически здрав - непрекъснато трябва да го доказваш пред психично болни хора!
02.11.2021 13:59 13:59

В днешно време стана проблем да си физически здрав – непрекъснато трябва да го доказваш пред психично болни хора!

В днешно време стана проблем да си физически здрав - непрекъснато трябва да го доказваш пред психично болни хора!
В днешно време стана проблем да си физически здрав - непрекъснато трябва да го доказваш пред психично болни хора!
02.11.2021 14:01 14:01

В днешно време стана проблем да си физически здрав – непрекъснато трябва да го доказваш пред психично болни хора!

АНОНИМЕН
АНОНИМЕН
03.11.2021 16:08 16:08

НЕ Е ЗАДЪЖИТЕЛНО ДА ХОДИШ ПО ЗАВЕДЕНИЯ И РАЗНИ КЛУБОВЕ ПО ТАНЦИ ЩОМ ИМА ПАНДЕМИЯ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕШ ДА РАБОТИШ НЕЩО ДРУГО АЗ СЪМ С ТРИ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ НО В МОМЕНТА НАДОМНО КАТО ШИВАЧКА НЯМА ДРУГ ИЗХОД ИМАМ ДЕ ЦА СЛЕД КАТО СИ ГИ СЪЗДАЛ ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА ТЯХ

Анонимен
Анонимен
07.11.2021 16:14 16:14
Отговор до  АНОНИМЕН

Три висши и пак неграмотна!!!

баба радка
баба радка
07.11.2021 15:43 15:43

танци хора аеробика търсят хора които нямат антажименти и се чудят къде да се чещат да си запълват времето

мария костадинова
мария костадинова
07.11.2021 15:48 15:48

БРАВО НА БАБА РАДКА ОТ СЕЛО БОЯДЖИК ЯМБОЛСКО МНОГО Е УМНА НАЛИ Е СЕЛЯНКА КАТО ДОЙДАТ В ГРАДА СТАВАТ МНОГО УМНИ

анелия ИВАНОВА
анелия ИВАНОВА
08.11.2021 7:26 7:26

който иска да се сърат в къщи там да се веселят играят и пият цели нощи

Back to top button