Избори 2021

Листата на „БСП за България“ в Хасково: Отборът на победата

Изборът на коалиция „БСП за България“ е избор на разумните решения! Защото сме отговорни, смели, знаещи и можещи и можем да преведем България през следващите трудни месеци.

Заявка за победа на предстоящите парламентарни избори на 14 ноември дадоха кандидатите за народни представители от КП „БСП за България“, 29 МИР – Хасково начело с водача на листата Владимир Маринов.
„Нашата програма, която изготвихме заедно с хората е заложила на разумни решения, които можем да изпълним. Пътят на промяната няма да бъде лесен. Няма да се измъкнем толкова бързо от кризата, в която ни вкара 10- годишното безхаберно управление на ГЕРБ. Затова днес страната ни има нужда от парламент, който има сили за реформа на опорочения модел. Вярвам в листата на коалиция „БСП за България“ и широкото ляво обединение, което тя отразява за предстоящите избори на 14 ноември 2021 г. и ви каня да се присъедините към нас, за да бъдем повече и по-силни, когато се противопоставяме на нередностите, за да можем да създадем заедно по-добри условия за живот тук, в Хасково. Поемаме голямата отговорност с убедеността, че ще спечелим максимума от вота в Хасковска област, защото излизаме с лицата си, с опита си и с искрените си изпълними послания“, призова водачът на листата Владимир Маринов. Според него едно от най-важните неща за един политик е връзката с хората, защото ако я няма се губи представа за техните проблеми. „Ние редовно провеждахме такива срещи, докато мерките го позволяваха и така и се изработиха решенията за належащите проблеми на обществото ни“.

Като член на общинския и областен партиен съвет на БСП в Хасково Виктор Годжов винаги работи за подобряването на живота на своите съграждани. Уважение към хората, морал, свобода и справедливост са принципите, които отстоява в работата си. „През годините Xacĸoвo e определян като един от нaй-дoбpитe гpaдoвe зa живeeнe в Бългapия. За съжаление в днешни дни проблемите не са подминали и нашия роден град. Пандемията от Ковид-19, трудният живот и тенденцията за устойчиво обезлюдаване на града са едни от основните въпроси за решаване. След себе си искам да оставя Родината си като просперираща, икономически стабилна и привлекателна страна с чиста природа. Ще се посветя на намирането на разумни решения за добър живот!“, споделя Годжов.

За правова държава, която е икономически стабилна и енергийно независима ще работи и Никола Георгиев, кандидат от листата на Коалиция „БСП за България“ от Симеоновград. „Градът ни е изправен пред сериозна демографска криза. Масовата миграция е сериозна заплаха за региона. Трябват незабавни реформи и нов начин на управление“, споделя Никола Георгиев. Приоритет в работата му ще бъде бъдещето на комплекса „Марица-Изток“, здравеопазването, земеделие, регионално развитие и социална политика.

Стимулиране на социално-икономическото развитие на региона „Странджа-Сакар“ е една от каузите, които ще отстоява в бъдщия парламент кандидатът на листата от Любимец Владимир Бамбалов. „Важни въпроси са подпомагане на младите хора в реализацията им на пазара на труда и намирането на възможности за привличане на инвеститори в малките населени места. Това ще подобри демографската структура и ще ги превърне в предпочитани места за живеене“, поставя като задача Бамбалов.

БСП

„В ежедневието си всеки се е сблъскал с проблемите в правоприлагането, както и с проблемите при управлението на държавната администрация. Има недоволство, относно прилагането на законите и поведението на държавните служители“, споделя Георги Бекяров от Свиленград. „Много неща трябва да се променят, но трябва да се започне от мисленето, че държавните органи и институции работят в полза на обществото и ако възникне проблем, то той трябва да се реши от тях“.

Михаил Димитров е инженер по професия и педагог по призвание. Водещо мото и кодекс на поведение в живота му са честност и почтеност. „Със знанията и опита, които имам ще работя за по-добро бъдеще на България. Като тракиец и член на Съюза на Тракийските дружества в България водеща задача са въпросите на тракийските бежанци от Беломорска и Одринска Тракия!“.

Владимир Вълков е в кандидатската листа от квотата на коалиционния партньор „Екогласност“. „Ние се борим за чистота на въздуха. Парламентарната трибуна е мястото, от където може да се вземе решението, например, ТЕЦ-овете да работят с добри филтри, за да дишат хората спокойно. Сега в Димитровград, където живея, прането и колите почерняват от саждите, които излизат от централата. Време е вече държавата да обърне достатъчно внимание на екологията и да търси по-настойчиво отговорност на основните замърсители“, коментира Владимир Вълков.

Експерт в банковия сектор Дияна Спирова е единствената дама в кандидат-депутатската листа на коалиция „БСП за България“ за Хасковски избирателен район. С крехка визия, но борец по душа, нейната мотивация е да даде своя принос за промяната и по-доброто развитие на страната. „Водена от общите интереси на колегите ми от Коалицията, искам да изградим заедно опорните точки на нашите цели. При нашите срещи с хората се поставиха изключително важни въпроси и в някои от случаите е необходимо много малко да направим, за да успеем да решим проблемите на хората“.

„Взех решение да поема тази отговорност пред Вас, като се кандидатирам за народен представител, защото знам как заедно да постигнем промяната“, споделя Ярослав Иванов. „Обръщам се към Вас и се надявам да заслужа доверието ви на 14 ноември, като обещавам, че ще работя с желание и воля за по-доброто развитие на община Симеоновград. Гарантирам откритост, честност и професионализъм!“.

Като най-добър защитник на интересите на българското общество кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“, 29 МИР – Хасково очакват силна подкрепа в Хасково и региона.
„България вече е друга, България се променя! На финала на поредната предизборна кампания сме! Да покажем, че искаме, можем и трябва да си върнем страната! Заедно ще спечелим! С разумните решения! На 14 ноември с номер 33!“, призовават от листата на обединената левица.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Back to top button