Хасково

Сигнал за разбита улица пред хасковски блок. Общината: Предстои облагородяване

За разбита улица пред блок 61 на булевард „Васил Левски“ в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Заради дупките таксиметровите шофьори отказвали да влизат пред входа на блока. При дъжд дупките се пълнели с вода и хората си мокрили краката. Хората искат дупките да бъдат ремонтирани.

Дупки

След проверка от кметството съобщиха за Haskovo.info, че междублоковото пространство е включено в общински проект. Теренът от 11.3 декара между санираните блокове 61 и 63 ще бъде облагороден. Проектът за благоустройството на междублоковото пространство е одобрен и е издадено и е влязло в сила разрешение за строеж.

Дупки

Предвижда се изграждане и възстановяване на зони за отдих, детска площадка и зона за спорт на открито. Ще се поставят паркови елементи, парково оборудване и други елементи. Планирано е изграждане на нови и реконструкция на съществуващи пешеходни алеи и подходи, монтиране на енергоспестяващо осветление. Ще се изградят нови паркоместа и зелени площи.

4 коментара

  1. Какви облагородявания са подготвили тия момчета само мога да гадая, обаче в района на автогарата сменяха уличното осветление тези дни и, откакто го направиха, голяма част от него свети единствено през светлата част на денонощието.

    При тези цени на ел. енергията, които налагат спиране на ел. транспорта в града и фалиране на бизнеси по цял свят, чудя се дали да се смея или да роня сълзи. Луда работа!

  2. То в Хасково всички улици са с дупки и почти асфалта е изтрит фракцията се вижда резил голям

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button