Регион

Превозвачи: 30 автобуса чакат от снощи на Капитан Андреево

Превозвачи алармираха, че над 30 автобуса, пътуващи по редовни линии, чакат вече 14 часа на ГКПП „Капитан Андреево“ на вход от Турция.

„Вътре има жени, деца, болни хора. Пътниците са жадни и гладни, като не се допускат да минат дори пеша. Това е безобразие. Къде е БЧК да раздаде поне храна и вода на децата“, заяви пред Haskovo.info Себахтин Исмаил, който в момента има 3 автобуса, изчакващи на границата. Читатели на Haskovo.info също сигнализираха за проблема и изпратиха снимки от чакащите на границата автобуси.

Превозвачите казват, че на автобусите се извършват щателни митнически проверки. Имало обаче и акция на още няколко държавни служби, изпратени от София. Те отнемали необичайно много време, като един автобус се проверявал около 4 часа. Има подозрения, че това се прави заради изборите в неделя.

От МВР коментираха пред Haskovo.info, че от снощи на територията на граничния пункт се провежда специализирана полицейска операция, съвместно с други служби, която е насочена срещу контрабандата. В акцията участват Икономическа полиция, Агенция „Митници“, НАП и Автомобилната администрация.

Опашки

16 коментара

  1. Каква промяна? Невинни хора чакат с часове на границата, това ли е промяната?

 1. Да чакат след като са изпратени от „майката родината“да гласуват,ще чакат до неделя 19.30ч.

   1. Виждам от писането ти доказва,че си проста крива пача.Личи колко си грамотен.Аналджия.

  1. От къде знаете, че са изпратени да гласуват? Тези автобуси не са само за България, в тях има редовни пътници!

 2. Боли ги гъза да гласуват за президент. За тях бяха важни предишните избори – за парламент.

 3. Полицаите как пък пускат трафикантите да минават пеша, а не пускат невинните хора! Защото всичко е ясно и се прави с една цел! В тези автобуси има редовни пътници, а не такива които идват да гласуват в България!

  1. милицията на тарашков отдавна мачка народа но лумпените ще го усетят съвсем скоро. Сега са въодушевени от летеца ама скоро ще духат супата. И Себахтин да не реве като ……за …. защото той искаше тази промяна . Сега да сърба попарата която такива като него ни докараха.

 4. Atamana iska da poturshi Bulgariq no nqma kak Atamane I tvoq shovek Zankov go nqma vsishki izbori mu reveshe kato vdoviza za hui I topeshe horata koito me ti varvqha po gaidata no uvi poshat I teb da razsledvat amudjo dolen

 5. Тези „майки с деца“ и пенсионери и безработни им вижте колко пъти в месеца пътуват – нелегална търговия! Хасково е пълен с турски стоки – добре, но не се плащат нито мита, нио ДДС, нткакви сертификати за стоките, никакви касови бележки!

  1. Еби си майката бе промит червен парцал. И твоят акъл е като на харманлийския кавун
   ФАШИСТИ, СКОРО ЩЕ ИМА БЕЛЕНЕ И ЗА ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Еби си майката бе червен парцал. И твоят акъл е колокото на патрона ви-хасковския КАВУН.
   Идва денят н който всички ще бъдете под глотината на народа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button