Видео

Бум на хепатит – ВИДЕО

Бум на хепатитСериозно увеличаване на заболелите от хепатит отчитат в Хасково. Само за изминалата седмица броят на болните е 46. Първият бум е отчетен в началото на месеца.

Сериозно увеличаване на заболелите от хепатит отчитат в Хасково. Само за изминалата седмица броят на болните е 46. Първият бум е отчетен в началото на месеца.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
радка
радка
30.12.2010 22:21 22:21

Информацията,че има само 15 заболели е просто смешна.На ден приемат по 8-10 болни.Условията при които се лекуват са меко казано мизерни.Не се дава никаква информация нито на болните,нито на техните близки за състоянието им,Вярно,че при този недостик на персонал работата е много ,но все пак трябва да се измисли нещо по въпроса,Един ден преди Нова година,а не знаем нищо за състоянието на близките си,Докога ще продължава това,

Back to top button