Хасково

Общинският съвет утвърди управителите на общинските болници в Хасково – ВИДЕО

Хасковският общински съвет утвърди резултатите от конкурсите, с които бяха избрани досегашните управители на общинските болници. Те бяха и единствени кандидати.

Д-р Йордан Михайлов остава начело на Центъра за психично здраве, д-р Ясен Янев спечели конкурса за управител на Диагностично-консултативен център I, д-р Матей Матеев остава управител на Специализирната болница за активно лечение по онкология. Haskovo.info припомня, че през октомври общинският съвет утвърди избора на д-р Веселин Калфов като управител на Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания.

Маргарита Маркова от „БСП за България“ заяви, че никой не знае текущото финансово състояние на дружествата и общината не осъществява контрол. Георги Пеев от групата „За Хасково“ попита къде е финансовият отчет.

Председателят на общинския съвет Таня Захариева каза, че кметът ще разпореди извършването на финансов одит на дружествата.

Общинските съветници приеха искането от д-р Матеев да се избере регистриран одитор на дейността на Специализирната болница за активно лечение по онкология през 2021 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button