Спорт

„Левски на левскарите“ стартира от Хасково с опашки пред фенмагазина, песни и димки

Проектът „Левски на левскарите“ стартира днес от Хасково. В града пристигна ръководството на футболния клуб и стотици привърженици от региона и страната. Извиха се опашки пред фенмагазина в центъра.

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов заяви пред медиите, че има символика, че проектът за спасението на клуба започва от неговия роден град. „Виждам и един прекрасен фенклуб с много привърженици, явно „синьото“ е пуснало корени в моя роден град. Дай Боже и отборът да започне да радва повече хората“, каза Мъри.

Той допълни, че клубът има нужда от всякакъв вид подкрепа и разчита много на своите привърженици. В Хасково пристигнаха още мажоритарният собственик на „Левски“ Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров. Стоилов каза, че цялото ръководство е тук, за да популяризира проекта и да убедят левскарите, че всичко е честно и почтено.

Левски

По неговите думи в момента „Левски“ изживява най-тежкият си период в историята, но вярва, че с общи усилия ще се оправят нещата. „Всичко което може да донесе полза на „Левски“ няма никакъв проблем да се свърши. Не се притеснявам ако трябва даже да играем с юноши, „Левски“ няма да е по-зле от положението в което се намираме в момента“, каза още треньорът.

Мъри пожела успех на „Саяна Хасково“ в утрешното дерби на върха в Трета лига с „Левски“ (Крумовград) и изрази надеждата си, че отборът ще намери място във Втора лига. Според него това ще е много позитивно за всички млади футболисти.

Левски

Наско Сираков припомни, че е завършил Спортното училище „Стефан Караджа“, после се е върнал в Хасково като футболист и сега се надява от тук да стартира отлично една мащабна национална кампания и „Левски“ по най-бързия начин да стъпи на крака. „Имаме нужда от работа, а не от речи“, посочи Сираков на последвалата среща с феновете в спортна зала „Дружба“, където бяха още кметът Станислав Дечев и депутатът Делян Добрев.

Левски

Домакини на „Левскарската среща“ беше фенклуб „Непримиримите – Синьо Хасково“ с председател Чавдар Чавдаров. Феновете искаха да разберат от ръководството как ще могат да вземат акции на клуба. Емил Ангелов – Бабангида подари на хасковския фенклуб фланелката, с която е играл за „Левски“ в Шампионската лига.

Левски

При шествието на феновете в центъра на града полицията временно затвори булевард „България“ и улица „Драгоман“. Имаше димки, песни и бомбички.

Левски

Част от феновете се отправиха към Кърджали, където от 17:30 часа „Левски“ гостува на „Арда“ в мач за първенството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Химна на града
Химна на града
27.11.2021 15:56 15:56

Хасково затвора, на криминалните хора, има ги всякакви- сигани, турци, арменци…

Х
Х
28.11.2021 18:40 18:40
Отговор до  Химна на града

Патриотизмът не е само да мразите останалите етноси, а да сте отговорен и грамотен гражданин, обичащ страната си и сънародниците си. Колко жалко, че съм виждала многократно по-грамотни, начетени и възпитани турци, арменци и цигани от българите. Проблемът на страната ни не са малцинствата, а изостаналия манталитет и ниската култура.

Back to top button