Хасково

Без кандидати за директор на „Екопрогрес“, скоро обявяват нов конкурс

Нито един кандидат не се е явил на конкурса за директор на общинското предприятие „Екопрогрес“, съобщиха за Haskovo.info от кметството.

Конкурсът беше обявен на 21 октомври. Кандидатите имаха срок от 1 месец да подават документите си за участие. Те трябваше да са с висше образование – „магистър“ в областта на стопанските и правни науки или техническите науки, да имат 4 г. управленски опит и компютърна грамотност.

Конкурсът е на няколко етапа – проверка на документите, защита на Концепция за дейността и развитието на „Екопрогрес“ за период от 3 г., подробно разработена за първата от тях и събеседване. Сега директор на предприятието е Щерю Янев.

„В скоро време ще бъде обявен нов конкурс за същата позиция“, допълниха от кметството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН
ЕДИН
30.11.2021 10:10 10:10

Сегашният посерич Щерю Янев има ли ги всички тия изисквания,като напр.УПРАВЛЕНЧЕСКИ опит и т н.
Какво разбира този от естеството на работата на Екопрогр.Пишете точно и ясно как зае това директорско място,как беше назначен?Пишете каква работа върши освен да се разкарва със СЛУЖЕБНАТА КОЛА.
Пишете как ХАСФАЛТИРА паркинга пред блока в който живее и т.н.

ДРУГ
ДРУГ
30.11.2021 12:10 12:10
Отговор до  ЕДИН

Тоя ГЕРБЕРАСТ ли е ДЕПЕСАР ли е?
Ама и служебна кола ли има,ебати пълен ташак,ама сладко а ъъъ…

Разбирач
Разбирач
30.11.2021 12:44 12:44
Отговор до  ДРУГ

Не е като теб продухан отзад.

ТРЕТИ
ТРЕТИ
03.12.2021 12:13 12:13
Отговор до  Разбирач

Щерю Янев от нищо не разбира чист боклук приятелката му е секретарка на Ставислав Дечев.Цял ден с техника Николай Любенов са по кафенетата и се разкарват из града

Back to top button