Регион

Задържаха издирвания стрелец на километри от Сърница

Издирваният 55-годишен Бейсим Салим е задържан, съобщиха от МВР. Той е заловен на километри от село Сърница, община Минерални бани.

Мъжът е нападнал овчар край селото, който е подал сигнал и е завел униформените до мястото. При задържането Бейсим е оказал съпротива и се е самонаранил. Раната му е повърхностна, настанен е в болницата в Кърджали.

Акция

Прокуратурата е образувала досъдебно производство заради незаконното оръжие, възможно е да му бъде повдигнато обвинение за опит за убийство.

Както Haskovo.info писа, мъжът се издирва от снощи, като в акцията участваха над 150 служители на полицията, жандармерията и специалния отряд за борба с тероризма.

Акция
Бейсим Реджеб Салим

При скандал заради преминаващи през частен имот животни Бейсим стреля по свой съсед на 43 г. и рани с нож жена в ръката. При стрелбата няма пострадали. След това мъжът избяга въоръжен в гората край селото.

Акция

Бейсим е регистриран в полицията за кражби и съхранение на взривни вещества без разрешение.

Акция
Братът на задържания

Неговият брат Юсеин разказа пред медиите, че разправиите със съседите са от няколко години. Той не знае от къде брат му има оръжията, но твърди, че не е опасен човек. Според него дотук се е стигнало, защото Бейсим е бил ударен от комшиите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Луд
Луд
30.11.2021 19:22 19:22

Брех какви хора е имало във това село мн опасни бе само танкове и изтребители няма

Back to top button