Хасково

Хасковският депутат д-р Силви Кирилов закле народните представители – ВИДЕО

Депутатите от 47-ото Народно събрание положиха клетва в първия работен ден на новия парламент.
Заседанието започна в 9 ч. в старата сграда на НС и го откри най-възрастният присъстващ народен представител – д-р Силви Кирилов от „Има такъв народ“, избран от 29-МИР – Хасково.

„Днес сме свидетели на необикновена ситуация, липса на доверие в институциите и политическата система. В обществото няма усещане за справедливост и законност. Бедността е ежедневие и засяга все повече сънародници от различни слоеве на обществото“, каза д-р Кирилов. Той допълни, че е много радостен и щастлив да види толкова много млади хора в състава на 47-ото Народно събрание. „Аз вярвам в младите, защото носят нов поглед, идеи, енергия, свои цели, идеали и очаквания“, посочи той.

Депутатите от Хасково в новия парламент са Асен Василев и Атанас Атанасов от „Продължаваме Промяната“, Делян Добрев и Георги Станков от ГЕРБ-СДС, от ДПС са Сезгин Мехмед и Мюмюн Мюмюн, „БСП за България“ – Владимир Маринов, „Има такъв народ“ – д-р Силви Кирилов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskowski
haskowski
04.12.2021 8:17 8:17

реално само Мюмюн Мюмюн е от Хасково, другите да са парашутисти..

Back to top button