Видео

Бойко за Яне и СРС-тата – ВИДЕО

Бойко Борисов за СРС-татаЯне Янев ми прави реклама – така премиерът Бойко Борисов коментира днес изнесените от РЗС разпечатки от разговори на депутатите Менда Стоянова и Искра Фидосова с шефа на митниците Ваньо Танов.

Яне Янев ми прави реклама – така премиерът Бойко Борисов коментира днес изнесените от РЗС разпечатки от разговори на депутатите Менда Стоянова и Искра Фидосова с шефа на митниците Ваньо Танов.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
11.01.2011 20:13 20:13

ТАКА Е, БОКО, ЯНЕ ТИ РЕКЛАМИРА ПОКАЗНИЯ БАНДИТИЗЪМ,

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
11.01.2011 20:18 20:18

ПОКАЗНИЯ, АРОГАНТЕН И БЕЗПАРДОНЕН ДЪРЖАВЕН БАНДИТИЗЪМ, КАК С ПРОТЕКЦИИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ СЕ ПРАВИ КОНТРАБАНДА И ПРОЧИЕ ЗОЛУМИ. БЛЕСТЯЩА РЕКЛАМА, НЯМА ЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qne
qne
12.01.2011 14:10 14:10

Наи добре да го преберат по спешност на 4етварти километар 4е този се самозабрави.Диагноза шезофрения

мими
мими
14.02.2011 16:27 16:27

че не го е срам да говори глупости ама така му отърва И все пак ние сме си виновни тези които искат да ни отворят очите ги изкарваме какви ли не като е така да теглим това заслужаваме не отидохме дори на един митинг чакаме някой да ни свърши работота Абе робска работа и бойко ни се подиграва ние неискаме да се усетим нещастници пълни няма оправия докато не станем и ги пометем тия боклуци

мими
мими
21.03.2011 9:26 9:26

само Яне си казва всичко както е но ние сме овце вървим след бойко накрая ще ни остави само сол да ближим То бива бива простотия ама защо не помислим за децата си сега вече всички фалирахме тогава те пък какво ще правят ще просят извън родината си това ни чака ама магистрали ще има Защо не сме един нормален народ да ги пометем тези боклуци Колкото за Яне шапка му свалям искараха го какъв ли не само да да го няма обаче той сега набира скорост няма да се спре и всичко което изкарва е истина подкрепена с документи а къде сме ние в дупките като мишки чакаме някой друг да ни свърше работата Думите са излишни трябват дела

Back to top button