Хасково

След верижната катастрофа: Наказания за общински служители

Всички общински служители, отговарящи за пътната поддръжка в Хасково ще бъдат наказани след верижната катастрофа тази сутрин, съобщиха от общината.

Инцидентът стана около 8 часа на детелината в квартал „Орфей“ на изхода за Димитровград. Удариха се 6 автомобила на заледен участък. Първите три коли са успели да спрат, но четвъртата не е могла и са последвали ударите между автомобилите. При произшествието няма пострадали, а само материални щети.

Катастрофа
Снимки: Хаиг Карекинян

Шофьори коментираха, че участъкът не е бил обработен срещу заледяване, а едва след разчистването на инцидента мястото беше опесъчено. Част от водачите заявиха, че ще търсят обезщетения от кметството.

От община Хасково уточниха, че наказания по Кодекса на труда ще бъдат наложени на шофьори, началници на транпсорта и заместник-директор на общинското дружество „Екопрогрес“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
az
az
15.12.2021 13:22 13:22

Боли ги гъза, че ще ги накажат.

Анонимен
Анонимен
16.12.2021 9:12 9:12

герберски тъпанари некадърни

възмутен
възмутен
16.12.2021 9:13 9:13

герберски тъпанари некадърни

Back to top button