Хасково

Ивайло Стайков и Младен Запрянов се заклеха като депутати на мястото на двамата хасковски министри

Двама от хасковската листа на „Продължаваме Промяната“ положиха клетва като депутати в Народното събрание.

Ивайло Стайков влиза в парламента на мястото на заместник министър-председателя по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев, а Младен Запрянов е на мястото на министъра на културата Атанас Атанасов.

Общо 11 депутати положиха клетва днес. Сред тях е добре познатият в Хасково Емил Георгиев, който става депутат от „БСП за България“ от 25 МИР – София на мястото на Корнелия Нинова, която е вицепремиер, министър на икономиката и индустрията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Баси досадното човече
Баси досадното човече
15.12.2021 16:39 16:39

Този влашки Остап Бендер срама няма!!!

Не съм Гербаджия
Не съм Гербаджия
15.12.2021 18:16 18:16

Корнелия Нинова, Емо Георгиев, Румен Овчаров, Гечев,Христо Иванов,ген.Атанасов,ДеСе-агенти във всички управляващи партии,мошеници с канадско гражданство,финансови престъпници,ощетили съдружници с милиони,чалгари, вулгарни рапъри , гейове и к*рви, провалени политици,обиколили по пет партии, корумпиран алкохолик-вътрешен министър с червена биография …..и.всички под фатмашката шапка на президент Радеффф…
Това ли е новото начало ?
Това ли са новите хора в политиката ?
Ако е така, да им пикая на промяната…
(ПП–-.I.)

Niko
Niko
15.12.2021 23:11 23:11
Отговор до  Не съм Гербаджия

TAPAK

Back to top button