Хасково

Възрастен шофьор с Опел удари Фолксваген на „Лебеда“

Опел и Фолксваген катастрофираха тази вечер на площад „Лебеда“ в Хасково.

Възрастеният шофьор на Опел е излязъл от моста и се е ударил във Фолксвагена, движещ се по булевард „България“. При произшествието няма пострадали, а само материални щети по колите. Водачите не са употребили алкохол.

Движението в района беше затруднено до разчистването на ударените коли. Екип на пожарната почистваше местопроизшествието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коко
Коко
15.12.2021 20:27 20:27

Дядо Стайко сигурно пак е пиян…

Асен
Асен
16.12.2021 7:38 7:38

На пл. „Лебеда“ няма как да катастрофират,защото е пешеходен, люлки, кафене… Бъдете точни: на кръстовището до пл. „Лебеда“! Това е невралгична точка, една от многото в Хасково – никой кмет досега не се е захванал с тези точки, само дежурното: спазвайте правилника!

Хавсковски
Хавсковски
16.12.2021 9:08 9:08

има много лесно решението на този проблем там, но идиотите от от общината са толкова тъпи ще не могат да се сетят за такова нещо..

1. трябва да се режат всички дървета които пречат на видимостта 50% от проблема ще се разреши с това..
2. слага се един легнал полицай точно преди кръстовището като идваш от кауфланд край реката.. 80% проблема ще е решен и с това нещо.. ей тия двете работи като се направя няма да стане нито 1 катастрофа там

Анонимен
Анонимен
16.12.2021 9:46 9:46
Отговор до  Хавсковски

😂

Back to top button