Регион

Откриха 4 500 ментета в камиони на „Капитан Петко войвода“

4 453 ментета – якета, блузи, шапки, елеци с лого на световноизвестни марки са открити при проверка на два камиона на ГКПП „Капитан Петко войвода“, съобщават от Агенция „Митници“.

Товарните автомобили влезли в страната от Гърция. Сръбските водачи са представили документи за превоз на групажна стока от Турция за Сърбия.

При щателната митническа проверка обаче са открити стоките, които са задържани поради съмнение, че са ментета. За случаите ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.

На автомагистрала „Марица“ пък полицаи са проверили в петък лек автомобил Ситроен, в който пътували 42-годишен мъж и жена на 44 г. от търновското село Белван. В багажника на колата са намерени 89 ментета – спортни екипи и тениски. Жената е признала, че ги е купила от съседна страна, но не притежава документи за тях.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button