Хасково

Хасково остава с един заместник-областен управител

Хасково остава сред областите, които ще бъдат с един заместник-областен управител.

Това става с решение на Министерски съвет, което влиза в сила на 1 януари 2022 г. Сега заместници на областния управител Минко Ангелов са Виолета Желева и Мартин Узунов.

На днешното си заседание правителството прие изменения в Устройствения правилник на областните администрации, с които освен София с по двама зам.-областни управители ще са Бургас, Велико Търново, Варна, Пловдив и Стара Загора. Целта е повишаване на административния капацитет и подобряване на изпълнението на функциите на съответните администрации, е записано в решението.

Минко Ангелов коментира пред Haskovo.info, че на централно ниво все още няма решение за областните управители и техните заместници, с които ще се работи при новото правителство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Колев
Колев
30.12.2021 20:43 20:43

Е кво да ви каже Минко – след нова година ме махат. Да бяхте питали мене да и кажа – януари Катя Панева става областен и един заместник ще има, като там вече зависи от договорките от коя партия ще е.

Back to top button