Хасково

Новият областен Катя Панева: Приемам поста като огромна отговорност

Катя Панева е новият областен управител на Хасковска област. Тя беше назначена на заседание на Министерски съвет.

Панева наследява на поста Минко Ангелов, който беше назначен от служебното правителство в средата на месец май миналата година. Областният управител ще има един заместник.

Катя Панева заяви пред Haskovo.info, че е благодарна за гласуваното доверие и приема поста като огромна отговорност. Тя допълни, че ще работи честно и почтено. Първо ще се запознае със служителите в администрацията и началниците на държавни служби в областта, за да чуе тяхното мнение какво трябва да се случва занапред. Все още не е ясно кой ще е неин заместник, но очакванията са това да бъда човек от квотата на Продължаваме Промяната.

Катя Панева е магистър по европейска икономика и управление на администрацията. От 20 години работи в сферата на фармацията. Тя е собственик на аптека. Има дългогодишен опит в местната власт и разработването на политики, свързани с местните общности. Създател е на фонд „Ин Витро“ в Димитровград и е негов председател. Майка е на три деца. Тя беше депутат в 45 и 46 Народно събрание от „Демократична България – Обединение“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.01.2022 12:09 12:09

Успех на новия ОУ.

Зорица
Зорица
05.01.2022 14:47 14:47

Много красива и мила наглед жена, НО знаем че ДБ прокарват антихуманната т@рористипна политика на неолибералите, така че уви за Хасково…
Че има и общо с Биг Фарма…

Виден
Виден
05.01.2022 16:34 16:34

Защо бяха нужни да гласуваме 4 пъти,за да сложим Максим Господинов за областен управител.Съветвам тези ,които все още живеят с надеждата,че нещо в България ще се оправи да се ориентират към Терминал 2 на софийското летище и да не се връщат тук.Нищо няма да се промени.Аз мисля да напусна тази измислена държава с този прост народ.Махнахме гербаджийските крадци,за да дойдат други крадци.

Reni
Reni
08.01.2022 16:21 16:21
Отговор до  Виден

Напълно споделям Вашето мнение. Честито -ПРОМЯНА НЯМА!!!
От 30 години едни и същи!

Maaain
Maaain
05.01.2022 20:25 20:25

От трън на глог.И това ми било промяна .Пазарлъците водят до ето такива калинки.Точно тази която от няколко години ни се натяква като каква ли не накрая е намърдаха там .Нали нямаше да има Политически назначения Кирчооооооооо Поредният месия който впрегна един прост народ.Обаче най щастлив е Стефчо пак негов човек е там назначен.Пълен фалш на тази изобщо не и пука за изберателите и .

Анонимен
Анонимен
05.01.2022 20:26 20:26
Отговор до  Maaain

Пълни глупости. Катя Панева няма нищо общо с вашия Стефчо от много години. Да не говорим, че той мина в отбора на бившите управляващи. Спрете да си чешете езиците

Reni
Reni
08.01.2022 16:24 16:24

Ако Максим лице на ДЕМОКРАЦИЯТА….ХА ХА ХА!!!

Back to top button