Регион

Записват за прегледите на специалисти от „Майчин дом“ в Димитровград

Първите за годината скринингови прегледи на специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом“ ще бъдат на 29 януари от 9:30 часа в Медицински център „Шанс“ в Димитровград, съобщават от общината.

Прегледите ще се извършват след предварително записване на телефон: 0897079757, като пациентите могат да ползват направления. Консултациите са след споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализираната болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Консултациите ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността в СБАЛАГ „Майчин дом“. Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button