Регион

Записват за прегледите на специалисти от „Майчин дом“ в Димитровград

Първите за годината скринингови прегледи на специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом“ ще бъдат на 29 януари от 9:30 часа в Медицински център „Шанс“ в Димитровград, съобщават от общината.

Прегледите ще се извършват след предварително записване на телефон: 0897079757, като пациентите могат да ползват направления. Консултациите са след споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализираната болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Консултациите ще бъдат извършени от д-р Николай Гешев, асистент по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността в СБАЛАГ „Майчин дом“. Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button