Хасково

Хасковлия източи 300 литра дизел от 5 коли в квартал „Орфей“

30-годишен е задържан за кражби на дизелово гориво от автомобили в Хасково, съобщават от полицията.

От края на миналия месец до вчера хасковлията източил общо 300 литра дизел. Той срязал маркучите на резервоарите на 5 автомобила, паркирани в квартал „Орфей“ и така е източил горивото им.

След подадените сигнали от собствениците на колите, хасковлията е задържан. Направил е самопризнания и е върнал част от откраднатото гориво.

Това е пореден задържан крадец на гориво в Хасково. Преди ден беше заловен 40-годишен работник, който източил 20 литра дизел от фирмен микробус в квартал „Орфей“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.01.2022 9:39 9:39

В панделата!

Анонимен
Анонимен
15.01.2022 9:30 9:30

За кражба Крумовите закони предвиждат – строшаване на краката. Според други източници – отрязване на ръка. Нека видим какво е кражбата според Наказателния кодекс и какво е наказанието.

Анонимен
Анонимен
15.01.2022 9:31 9:31
Отговор до  Анонимен

Чл. 194. (1) Който отнеме чужда движима вещ от владението на другиго без негово съгласие с намерение противозаконно да я присвои, се наказва за кражба с лишаване от свобода до осем години.

Back to top button