Хасково

Сигнали за проблеми с уличното осветление в Хасково

За проблеми с уличното осветление сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки.

Четири нощи не светят лампите по улица „Булаир“. Тъмна е и отсечка от булевард „Съединение“ от кръстовището с булевард „Раковски“ до ДНА. Междувременно много хасковлии сигнализират в социалните мрежи за светещи през деня улични лампи на различни места в града.

От общината съобщиха за Haskovo.info, че досега нямат сигнал за проблеми по булевард „Съединение“, а от вчера знаят за проблема на „Булаир“, като днес екипите проверяват и тестват мрежата. Авариите ще бъдат отстранени, ангажираха се от кметството.

Лампи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
31.01.2022 17:01 17:01

В ОПИТ ЗА ПОДАВАНЕ НА СИГНАЛ КЪМ ОП ЕКОПРОГРЕС – СИГНАЛИ УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ НА ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР 038/622020 СЕ ВКЛЮЧВА ТЕЛЕФОНЕН СЕКРЕТАР!
Сигнал за авария поради липса на улично осветление в гр. Хасково на улиците Янко Сакъзов и част от от ул. Добруджа се правят опити да се дадат на посочения телефон от петък, уви освен телефонен секретар на който да оставим съобщение, връзка няма, днес – понеделник са правени отново неколкократни опити за връзка, но уви, резултат няма!
Опит за връзка в търсене на решение и отстраняване на проблема направихме на телефонен номер 038/664347, осъществихме такава телефонна комуникация с една дама, която дори не се представи, за да разберем, че е служител на общинското предприятие!
На въпроса как да подадем сигнал, тъй като на телефонен номер 038/622020 се включва телефонен секретар и нямаме обратна връзка и липса абсолютно всякаква комуникация, дамата заяви, че това е телефон за сигнали и да оставим своето съобщение на телефонния секретар, сигнала ще бъде приет…, но как и кога ще бъде отстранен проблема няма как да знаем, оставаме в очакване!
Е сега да попитам, така ли работят в общинското предприятие в областния град, липса на каквато и да било информация или комуникация, как се допуска подобно безобразно отношение, за какво плащаме данъци и прочие, като от отсрещната страна няма не само отношение, но и информация, как може да се допуска в 21 – ви век липса на улично осветление в рамките на три дни, така ли се приемат сигнали, чрез телефонен секретар, също така как може уличното осветление в кв. Овчарски да бъде активно и през деня, прилагам снимки на улично осветление кв. Овчарски! Оставаме в очакване на отстраняване на повредата…!

Back to top button