Хасково

Областният управител подкрепи идеите на архитекти за модерен облик на населените места

Областният управител Катя Панева е подкрепила идеи за създаването на нов и модерен облик в населените места в региона, съобщават от областната администрация.

Панева е разговаряла в администрацията с председателя на Камарата на архитектите в България – РК Хасково и Съюза на архитектите в България – Дружество Хасково арх. Нина Танчева. На срещата са присъствали арх. Янчо Апостолов и арх. Драгомир Андонов.

Според Панева е важно всеки жител да има достъп до приятна среда, площадки и съоръжения. На срещата са обсъдени възможности за развитие на бъдещо сътрудничество и взаимопомощ, допълват от областната администрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1
1
03.02.2022 18:02 18:02

Безмислени и безидейни срещи!

арх. Драгомир Андонов.
арх. Драгомир Андонов.
04.02.2022 9:23 9:23

Този дори не е архйитект .

Разбирач
Разбирач
04.02.2022 13:00 13:00

Сега е момента да направите целия град в люлки и детски кътове.Тия откъсаци си повярваха.Десет години не могат да влезнат в парламента,сега служебно се издигат един друг.

Back to top button