Хасково

Спецакция срещу криминалния контингент в Хасковска област

Специализирана полицейска операция срещу криминалния контингент се провежда в страната, включително и в Хасковска област.

Акцията ще продължи около една седмица и включва проверки за дрога, незаконно оръжие, крадени коли. Освен това се водят беседи с лица, за които има данни, че се занимават с престъпна дейност.

Включени са служители на Икономическа, Криминална, Охранителна и Пътна полиция. Всеки началник на Районно управление в областта има правомощия да реши какви точно действия да предприема, включително и да се поставят контролно-пропускателни пунктове в определени населени места, уточниха от хасковската полицията. След приключване на акцията ще бъдат обявени и резултатите от нея.

Операцията е продължение на тази в пирдопското село Антон, където беше убит пастир. За престъплението бяха обвинени двама братя. След приключване на работата там министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е разпоредил по места да се събере информация за дейността на активния криминален контингент и за лица, упражняващи неправомерен натиск над населението. След анализ на постъпилите данни в Главна дирекция „Национална полиция“ е разпоредена специализирана полицейска операция в цялата страна, допълват от МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пепо
Пепо
21.02.2022 19:30 19:30

Аз живея до магазин Радко има един младеж от 20 години продава и никой не го закача. Сигорно е поредния доносник и затова не го закачате

PIMP
PIMP
21.02.2022 19:50 19:50
Отговор до  Пепо

Ami tozi debeliya v orfei koga shte go natisnete

Потребител
Потребител
22.02.2022 8:47 8:47

Оставете хората да работят ;)

Ааа не
Ааа не
22.02.2022 8:52 8:52

Оставете хората да работят – криза е.

Ще започвам употреба
Ще започвам употреба
22.02.2022 10:18 10:18

Кажете ги тези.
Кой е дебелия от Орфей и кой е онзи до магазин Радко.
Никъде не мога да си купя поне да опитам как е.

Back to top button