Видео

Финансова блокада – ВИДЕО

ЗапорОбщина Хасково може да остане без осветление и сметопочистване и да спре храненето в детските градини. Причината е запор върху банковите сметки на кметството заради дългове към частни фирми.

Община Хасково може да остане без осветление и сметопочистване и да спре храненето в детските градини. Причината е запор върху банковите сметки на кметството заради дългове към частни фирми.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.02.2011 20:52 20:52

СТОЛИЧНА ОБЩИНА Е ЗАДЪЛЖЕНА С ПЕДЕСЕТ МИЛИОНА,ПЛОВДИВСКА С ТРИДЕСЕТ МИЛИОНА А ОЧИЛАТИЯ МЛАДЕЖ С ЖЕНСКОТО ГЛАСЧЕ МИ ДРЪНКА ГЛУПОСТИ ЗА ХАСКОВО.НЯМА КАК ДА НЕ ГО НАРЕКА,ЧЕ Е ЖИВ П……..

лули
лули
05.04.2011 13:37 13:37

защо все гледаме в чуждите общини виждаме ясно че сме за никъде и пак подмазвачите го подкрепят то си има дежурни хрантутници ама сега работата е не комична а супер трагична мисля че кмета сам си го начука ще влязат ревизии бая ще се изръси за да се оправи пък сега и проверяващите вече ги проверяват няма да спи спокойно нашия любим кмет сам си влезе в капана герберите откога чакат да се разклати късмет е че в момента е неадекватен

Back to top button