Хасково

32-годишна жена е в болница след катастрофата до пазара в Хасково

32-годишна жена от хасковското село Манастир е настанена в хасковската болница без опасност за живота след вчерашната катастрофа на кръстовището до зеленчуковия пазар в града.

Както Haskovo.info писа, инцидентът стана следобед, когато Мерцедес се опита да направи ляв завой към булевард „Съединение“ отне предимството на движещия се срещу него Фолксваген по булевард „България“ и последва сблъсък. Има още няколко леко пострадали при произшествието. Водачите не са употребили алкохол.

27-годишен водач на Сеат е блъснал на заден ход вчера по обяд в Свиленград 81-годишна жена. Тя е прегледана в местната болница и е освободена за домашно лечение.

21-годишна водачка на Ауди е задържана вчера в Хасково. Тя е шофирала след употреба на амфетамин, като е отказала кръвна проба.

Четирима пострадаха при катастрофа до пазара в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button