Спорт

Достойно представяне за Хасково на състезание по спортно ориентиране

Ден преди да завали снега по високите полета около София се проведоха традиционните състезания по ориентиране за Купа „НСА – Сивен“, в които се включиха около 200 състезатели.

Проявата започна в слънчевия съботен следобед в околностите на Банкя със средна дистанция и продължи в дъждовния неделен предиобед отново със средна дистанция на трудния терен около Владая. Хасковският клуб „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев участва само с двама състезатели, но те се представиха достойно.

Ориентиране

В групата на 12-годишните момчета Христо Димов след второто място в първия ден, бяга отлично при втория старт и заличи разликата от 1 минута, като зае първото място в крайното класиране. Вторият участник беше студентката по Ландшафтна Архитектура Габриела Нанева, която зае 9-то място в групата на Жени – Елит.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button