Хасково

Двама пострадаха при катастрофи в Хасково и Харманли

Две катастрофи с пострадали са станали вчера в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, по обяд на улица „Панорама“ в Хасково верижно се удариха три леки автомобила от марката БМВ. 25-годишна хасковлийка е управлявала последното БМВ в колоната, не е осигурила достатъчно разстояние от спиращия пред нея автомобил и го е ударила. 57-годишният водач на втората кола удря БМВ-то с абитуриенти пред себе си, което е шофирано от 18-годишна. Леко е пострадала 25-годишната водачка, която е прегледана и е освободена за домашно лечение.

Водач на 53 г. също е пострадал леко при произшествие в Харманли. В 12:30 часа на кръстовището между улиците „Балкан“ и „Александър Стамболийски“ 62-годишен грък е управлявал Фолксваген, не е пропуснал и е ударил товарен Форд, управляван от пострадалия, който е без опасност за живота.

Вчера пред РПЦ – Харманли е задържан 25-годишен сириец, който управлявал Хюндай с фалшива турска шофьорска книжка. В Хасково пък е заловен 46-годишен, който шофирал Дачия с 2 промила алкохол.

Кола с абитуриенти във верижна катастрофа в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button