Регион

Оставиха в болница две от ранените жени при катастрофата до Узунджово

Двете водачки от вчерашната катастрофа на пътя между Хасково и село Узунджово са оставени в болницата без опасност за живота, съобщават от полицията.

Haskovo.info припомня, че катастрофата стана в ранния следобед, като пострадаха още две жени и мъж, които са прегледани и са освободени за домашно лечение. 18-годишната водачка на Пежо при изпреварване е загубила контрол над колата и се е ударила в насрещно движещ се Сеат, управляван от 38-годишна жена.

Вчера младеж блъсна с колата си на пешеходна пътека възрастна жена в Димитровград. Пешеходката е настанена в болницата без опасност за живота, а неговата проба е положителна за метамфетамин. Задържан е до 24 часа. 50-годишен е арестуван в село Караманци, защото е шофирал с 2.86 промила алкохол.

23-годишен е заловен в димитровградски парк с 1.15 грама марихуана. В жилище в Симеоновград пък са открити 1.4 кг. тютюн и 2 ръчни машинки за пълнене на цигари.

Петима са в болницата след тежка катастрофа на пътя за Узунджово

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button