Регион

Катастрофа с пострадал на пътя между Хасково и Харманли

За катастрофа тази сутрин на път Е-80 между Хасково и Харманли съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Произшествието е в посока Харманли на 5 км след разклона за село Поляново. Временно движението там се осъществява в две от трите ленти. Трафикът се регулира от Пътна полиция.

Инцидентът е станал в 7:30 часа. По първоначална информация е катастрофирал автомобил с четирима души, като единият е пострадал и е откаран в хасковската болница, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

Вчера следобед пък в Свиленград е станала катастрофа с пострадал. В 16 часа на булевард „България“ 50-годишен водач на Шевролет е извършвал маневра на дясно, за да излезе от реда на паркирани коли и е ударил движещ се по булеварда Фиат, управляван от 50-годишен жител на село Малък извор. Пострадал е водачът на Фиата, който е прегледан и е освободен за домашно лечение, допълват от областната дирекция на МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button