Спорт

Двудневен футболен турнир с 8 отбора започна на стадион „Младост“

Двудневният детски футболен турнир „Богомил Попов“ започна на хасковския стадион „Младост“. Това е първият голям турнир на ремонтираното съоръжение, организиран от общината и БФС.

В надпреварата участват 8 отбора ПФК „Левски“ (София), ФК „Хасково 1957“, ПФК „Ботев“ (Пловдив), ПФК „Арда“ (Кърджали), ПФК „Локомотив“ (Пловдив), ФК „Севлиево“, ОФК „Хасково“, ФК „Димитровград“. Отборите са разделени на две групи, играят се две полувремена по 20 минути. Първите две срещи бяха между „Левски“ и „Арда“, и „Локомотив“ и Димитровград.

Футбол

Финалът е в неделя от 13 часа, като официалното награждаване ще е около 14 часа. В него се очаква да участват кметът Станислав Дечев, изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, старши треньорът на българския национален отбор по футбол Ясен Петров, зоналният председател на БФС за Южна България Огнян Златков, именити футболисти от златното поколение от 1994 година, ветерани на хасковския футбол, записали имената си в славната спортна история на България.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зрител
Зрител
21.05.2022 21:35 21:35

Защо няма други отбори от Хасково?

Back to top button