Регион

Три жени и дете пострадаха при катастрофи в Хасковска област

Три жени и 15-годишно момиче са пострадали при пътни инциденти през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

На 20 май преди обяд до тополовградското село Орешник 65-годишна е шофирала Сеат на ляв завой е загубила контрол и се е ударила в скат. Пострадали са две жени на 56 и 94 г., возещи се в колата. Няма опасност за живота им.

Същият ден в 11:35 часа 75-годишен от село Ябълково е управлявал Ауди по булевард „Христо Ботев“ в Димитровград и на пешеходна пътека е ударил 15-годишно момиче. Детето е прегледано и е освободено за домашно лечение.

На 21 май привечер в Свиленград каруца се е блъснала в паркиран Форд. След удара от каруцата е изпаднала 58-годишна жена, която е в болницата, без опасност за живота.

Двама пияни шофьори са задържани в региона. 50-годишен от Хасково е заловен да шофира лек автомобил Ситроен с 1.34 промила алкохол, а 52-годишен е управлявал Рено в село Крепост с 2.14 промила алкохол. Двамата са отказали кръвни проби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button