Хасково

Глобиха хасковлия с 250 лв. за нерегламентирано отглеждане на кучета и гълъби

За отглеждане на 4 кучета и гълъби в имот на улица „Бузлуджа“ 21 в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Кучетата денонощно лаели и смущавали съседите. Гълъбите пък се отглеждали на таван и се носила непоносима миризма. 9 семейства страдали от отглеждането на тези животни, като няколко жалби били написани и до общината, се казва още в сигнала.

Тази сутрин от кметството са изпратили проверка. На собственика са съставени два акта. Единият е за това, че кучетата не са регистрирани – нямат паспорти и чипове. Тук глобата е 200 лв. Другият акт е за отглеждането на гълъбите без съгласието на съседите. Санкцията за това нарушение на общинската наредба е 50 лв.

Констатирано е, че мъжът противозаконно е заградил общинско място. Ще му се връчи предписание да освободи мястото в срок. Ако предписанието не бъде изпълнено глобата е 1 500 лв., допълниха от общината.

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН
ЕДИН
26.05.2022 19:45 19:45

Съседите са КЕЛЕШИ … още нещо КОЙТО НЕ ОБЧА ЖИВОТНИТЕ НЕ ОБИЧА И ХОРАТА…

Бебе
Бебе
28.05.2022 9:08 9:08
Отговор до  ЕДИН

Много хора обичат животни, но ги отглеждат така, че да не пречат на съседите. Лошото е, че общината въобще не следи за правилното и регламентирано отглеждане на домашните животни. София е пълна с бездомни кучета, но и за това не се взимат мерки.

ЕКС ченге
ЕКС ченге
26.05.2022 19:46 19:46

Съседите са КЕЛЕШИ … още нещо КОЙТО НЕ ОБЧА ЖИВОТНИТЕ НЕ ОБИЧА И ХОРАТА…

Видял
Видял
27.05.2022 8:30 8:30
Отговор до  ЕКС ченге

Баща му на Димчо Колев беше Пешо Ръба- шофьор на Деспо в Балкантурист. Доносник и подмазвач. Особено близък до служители като Райно Делчев….
А Димчо , бивш шеф на ОБществено хранене, после в земеделските служби, са слави с особено свадливия си характер. Много противна личност. Как са го търяли толкова дълго…

Украински нацист
Украински нацист
28.05.2022 0:02 0:02

Малко им е на подобни индивиди само глобавяне.

Back to top button