Регион

Издирват шофьор, избягал от полицейска проверка и 16-годишен за кражба

43-годишен шофьор е обявен за издирване от полицията в Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера в 18:50 часа на булевард „Стефан Стамболов“ полицаи са подали сигнал със стоп палка за проверка на лек автомобил Ауди. Водачът му е продължил движението си и след като е завил по улица „Емилиян Станев“ е изоставил колата и е избягал. Установена е самоличността на мъжа, издирването му продължава, а автомобилът е репатриран на полицейски паркинг.

Полицията издирва и 16-годишен младеж, който задигнал два акумулатора от товарен автомобил Форд, собственост на 62-годишна жена. Колата била паркирана в землището на Харманли. Откраднатото е открито в пункт за черни и цветни метали.

В село Жълти бряг е арестуван 62-годишен мъж, който е шофирал Опел с 1.41 промила алкохол. Неправоспособен 42-годишен пък е заловен да управлява Опел с прекратена регистрация в Симеоновград.

В двора на хасковска гимназия е задържан 18-годишен от Стамболово. В младежа е открит грам марихуана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button