Регион

Задържаха криминално проявен след втора гонка и катастрофа

43-годишен димитровградчанин е задържан, след като в рамките на 5 дни за втори път не е спрял за полицейска проверка, съобщават от областната дирекция на МВР – Хасково.

Вчера в 10 часа на кръстовището между булевардите „3 март“ и „Димитър Благоев“ в Димитровград полицейски автопатрул е подал сигнал със топ палка за проверка на лек автомобил БМВ, шофиран от мъжа. Въпреки подадените още звукови и светлинни сигнали за спиране, водачът е продължил пътя си в посока село Добрич, като е последван от полицаите.

В селото познайникът на полицията катастрофирал, след което изоставил колата и побягнал, но е задържан. Отказал е тест за алкохол, наркотици и кръвна проба.

Haskovo.info припомня, че на 2 юни той отново не спря за полицейска проверка в Димитровград, като изостави автомобил Ауди и избяга, а полицаите го обявиха за издирване.

Вчера пък униформените са заловили 29-годишен без шофьорска книжка, който е управлявал БМВ по хасковските улици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.06.2022 9:42 9:42

Лудите по пътищата са много. Този трябва да полежи в затвора и книжка след 10 години минимум.

Last edited 1 year ago by Анонимен
Back to top button