Регион

Учителка в Крепост е сред 12-те дигитални новатори в образованието

Българската асоциация по информационни технологии отличи 12-те учители от страната, определени за дигитални новатори в образованието. Сред тях е Александра Стефанова, учител в начален етап в ОУ „Христо Ботев“ в димитровградското село Крепост.

91 учители, по-голямата част от които от основни училища, кандидатстваха, за да бъдат оценени тяхната интерактивност при преподаването, технологични иновации, практическа насоченост на преподаването по информационни технологии и мултиплициране на иновативните учебни решения. Целта на конкурса е да отличи и насърчи добрите практики в използването на дигиталното съдържание и по-широкото навлизане на информационните технологии в образованието, подпомагащи учебния процес във всички учебни дисциплини.

На официална церемония днес Александра Стефанова получи грамота за постигнатото първо място в една от четирите категории на конкурса. Първото място донесе на младата учителка и ваучер за безплатно посещение с учениците на детския интерактивен център за наука и технологии ТехноМеджикЛенд в столицата.

Кампанията по провеждане на конкурса и церемонията по награждаването се проведоха под патронажа на Министерството на образованието и науката.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Начален учител
Начален учител
29.06.2022 23:06 23:06

Браво на колежка.Много е хубаво, когато млади хора се интересуват и развиват уменията и качествата си ,за да подобрят качеството на образование.Браво и продължавай все така!!!

Back to top button