Спорт

Живко Архондев изтегли 3 000 лв. кредит, за да заведе състезателите си на държавно първенство

Треньорът на клуб „Хасково“ Живко Архондев е изтеглил 3 000 лв. кредит, за да заведе състезателите си на Държавното лично първенство по вдигане на тежести в Русе.

Наставникът разказа пред Haskovo.info, че дотук се е стигнало, след като от общината и от спортното министерство не били превели чакани средства. Парите от кредита дори не стигнали на клуба, но всичко минало успешно. След края на състезанието Архондев видял, че от общината пристигнал транш. Днес той е в София, за да уреди въпроса с парите от спортното министерство.

Иначе хасковският клуб спечели 8 медала от държавното първенство. Шампиони в своите категории станаха Костадин Костадинов, Джанер Али, Габриела Кирева, Мария-Магдалена Кирева и Мая Иванова. Вицешампиони са Диян Янчев и Мария Колева, а бронзова медалистка е Деница Колева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Верато
Верато
02.07.2022 9:46 9:46

Браво Жика.Най добрия……

Back to top button