Регион

Кола изгоря при катастрофа на магистрала „Марица“

Две катастрофи са станали през последните дни на автомагистрала „Марица“ с участието на гастарбайтери в посока „Капитан Андреево“, съобщават от полицията.

Вчера в 5:42 часа автомобил Мерцедес, управляван от 49-годишен турски гражданин е застигнал и е ударил движещ се пред него Фолксваген, шофиран от 60-годишна любимчанка. След това Мерцедесът се е преобърнал, запалил се е и е изгорял. При произшествието няма пострадали, като пробите за алкохол на водачите са отрицателни.

Както Haskovo.info писа, в петък преди обяд на магистралата се удариха два автомобила, а пожарникарите помагаха при изваждането на пострадалите. 47-годишен турски водач на „Ауди Q5“ се е ударил в движещ се пред него лек автомобил Ауди, шофиран от негов сънародник на 60 г., след това се е завъртял и се е блъснал в мантинела. Пострадали са две жени от първия автомобил на 48 и 14 г., които са без опасност за живота и са транспортирани за лечение в Турция.

През последните дни в региона са заловени трима пияни водачи.

Пожарникари вадят ранени от смачкани коли при катастрофа на магистрала „Марица“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button