Регион

Пиян без книжка прегази жена при скандал в Жълти бряг

Екшън се е разиграл снощи в стамболовското село Жълти бряг, при който пиян 25-годишен без книжка е блъснал и убил жена, след което е избягал, съобщават от полицията.

В 23:15 часа на спешния телефон са подадени два последователни сигнала. Първият е за сбиване до църквата в селото между група мъже, а вторият е за прегазената жена. Пристигналите полицаи са установили, че е избухнал скандал между две групи мъже от два рода, събрали се да празнуват. По време на тържеството, полято с алкохол, те си припомнили стари обиди.

Катастрофа25-годишният от село Книжовник се прибрал в родното си село, събрал свои приятели и отново се върнал в Жълти бряг. Младежът бил с Опел-а на баща си. По време на разпрата се качил в колата, за да разгони опонентите си, но се ударил в стълб, след което потеглил отново и блъснал намиращата се на улицата 65-годишна жена от село Долни Главанак.

След инцидента той избягал с колата в село Конуш, където е задържан от полицаите. Дрегерът е отчел 1.04 промила алкохол. Трупът на жената е транспортиран за аутопсия.

Изясняват се причините за избухването на скандала, като се разпитват много хора, станали свидетели на инцидента, допълват от полицията.

Съседи разказаха пред Haskovo.info, че скандалите с фамилиите са чести, а шофирането след употреба на алкохол и без книжки е практика. Те настояват полицията да вземе мерки не само в градовете, а и по селата, където присъствието на униформени е по-скоро изключение.

Вчера в региона са задържани още един пиян и един дрогиран шофьор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Nikolova
Nikolova
21.07.2022 13:58 13:58

Това не е екшън, а трагедия!

Анонимен
Анонимен
21.07.2022 14:01 14:01

Полицаите вместо да стоят по булевардите в градовете да ходят всяка вечер по селата. Във всички села масово карат пияни и без книжки

Дани
Дани
21.07.2022 19:59 19:59

Циганска работа

Дървосекач
Дървосекач
22.07.2022 11:03 11:03

В Узунджово ги има същите боклуци.
Там са аспарухови м@нгали. Казват за себе си,че са чисти българи,наричат себе си Демиржии,Сиви Гълъби,Аспарухови Българи,но са най-долни,миризливи циг@ни.

Back to top button