Любопитно

„Занимателна ваканция“ през август в димитровградската библиотека

За поредна година Градска библиотека „Пеньо Пенев“ в Димитровград организира творческо и забавно лято за своите малки и по-големи приятели.

От 1 до 31 август библиотеката открива лятна програма „Занимателна ваканция“. Децата ще се потопят в света на четенето, творчеството, изкуството и знанието – от понеделник до петък, във времето от 9:30 до 10:30 часа и от 10:30 до 11:30 часа, съобщават от библиотеката.

В рамките на лятната програма са организирани клубове за деца от 6 до 10 години – „Занимателно четене“, „Обичам Димитровград“, „Art Аttack работилница“ и „Немски език“, а за по-големите от 11 до 15 години – „Творческо писане“.

Всеки клуб ще приема до 15 деца. Участието в „Занимателната ваканция“ ще става след предварително записване до 31 юли в Детския отдел или на телефон 0391 6 69 56. Лятната програма и заниманията с деца са част от стратегията на библиотеката за провокиране и стимулиране на интереса на подрастващите към четенето, творчеството и грамотността, допълват от институцията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button