Хасково

Пускат електробусите в Хасково от началото на август

Електробусите ще бъдат пуснати по линиите 1 и 4 в Хасково от 1 август, заяви пред Haskovo.info управителят на Тролейбусен транспорт Албен Манджуков. В първия ден с тях ще се пътува безплатно.

Това стана факт, след като общинският съвет възложи на Тролейбусен транспорт да извършва обществен превоз на пътници за срок от 10 г. по автобусна линия 1 от ЗММ до квартал „Болярово“, автобусна линия 4 от гаража до Тих труд и на тролейбусните линии 108 и 308. Хасково вече разполага с пет електробуса.

Haskovo.info припомня, че вчера съветникът от БСП Виктор Годжов призова кмета Станислав Дечев да оттегли докладната и да обяви обществена поръчка за линиите. Според него възлагането директно на Тролейбусен транспорт е на ръба на закона. Кметът пък го обвини, че защитава частен интерес, защото жена му е в управата на фирма „Златно руно“, която обслужва линиите. Диалогът продължи и днес на сесията, като Годжов и Маргарита Маркова не участваха в гласуването.

Съветник иска изтеглянe на докладна за електробусите. Кметът: Защитава частен интерес

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
боряна
боряна
29.07.2022 11:53 11:53

този виктор годжов само за лични интереси мисли, такъв човек изобщо не трябва да е в местната власт, той не мисли за благото на хората. вън от местния парламент.

Viki
Viki
29.07.2022 22:50 22:50

Dano I pokrai Iugoplod da minava

.............
.............
30.07.2022 0:58 0:58

сега кво ще крадат шофьорите ката няма нафта

Иванова
Иванова
30.07.2022 13:36 13:36

С какво разписание ще са ,никой не казва, нито къде ще спират по бул. „Раковски“.

Back to top button