Регион

Тежка катастрофа затвори магистрала „Марица“ преди Капитан Андреево

Тежка катастрофа между лек автомобил и цистерна с масло затвори в ранния следобед автомагистрала „Марица“ в двете посоки при километър 103 преди ГКПП „Капитан Андреево“.

На това място движението по магистралата преминава двупосочно в едното платно заради ремонт. След сблъсъка цистерната се е завъртяла и се е преобърнала, като е затворила движението.

КатастрофаДвама са транспортирани в лечебни заведения. Единият е откаран в болницата в Свиленград, а другият е в МБАЛ – Хасково, съобщиха за Haskovo.info от ЦСМП.

От Пътна полиция съобщиха, че няма опасност за живота на турския водач на цистерната и двамата румънски граждани в леката кола. Изясняват се причините за катастрофата, като предстои местопроизшествието да бъде почистено.

Трафикът се пренасочва по обходен маршрут: магистрала „Марица“ през пътна връзка „Свиленград“ с път II-55, продължава по път I-8 Свиленград – Генералово – ГКПП „Капитан Андреево“. Движението в района се регулира от екип на „Пътна полиция“, допълват от Агенция „Пътна инфраструктура“.

В късния следобед беше възстановено движението в двете посоки по магистралата.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пенко
Пенко
01.08.2022 15:45 15:45

От както тъпите румънци започнаха да ходят по морета в Гърция, стана мазало по българдките пътища! Тия мангали карат нагло и изпреварват безразсъдно! Но като няма кой да ги глобява е така!

Back to top button