Любопитно

Хасковлии направиха хореографията на конкурса „Мис Ливан“ – ВИДЕО

Треньорите по спортни танци в хасковския клуб „Гранд“ Павлина Вълчева и Николай Манолов получиха възможността да бъдат хореографи на „Мис Ливан 2022“.

„Конкурсите за красота в Ливан са зрелищни спектакли, радват се на огромен зрителски интерес и хората ги чакат с голямо нетърпение. Още повече, че това беше първият конкурс в Ливан след 3-годишно прекъсване и беше голяма отговорност“, разказа за Haskovo.info Николай Манолов.

МисШоуто се продуцира от телевизионния канал LBCI и се излъчи на живо на 24 юли. „Различното от работата ни като хореографи в Dancing With The Stars беше, че този път имахме възможност сами да подберем танцьорите, с които да работим. Щастливи сме, че продуцентите ни се довериха и съставихме група изцяло от български танцьори. Много сме доволни от кастинга, който направихме и факта, че се включиха едни от най-добрите танцови двойки на България“, посочиха хасковските хореографи.

Българската група е предизвикала фурор с представянето си, а Павлина и Николай са много доволни от танцьорите. Отзивите са надминали всички очаквания, включително от специалните гости на събитието – Джулия Морли, която е изпълнителен директор на „Мис Свят“ и част от журито в Ливан, както и настоящата „Мис Свят“ Каролина Белявска и нейната първа подгласничка Шри Саини.

МисПодготовката за конкурса е включвала и работа със 17-те кандидатки от различни части на Ливан. Павлина и Николай са работили с тях 3 седмици – представяне, походка и хореография. „Победителка стана Ясмина Зейтун, която идва от малко градче, но още по време на тренировките се отличаваше със своето поведение и излъчване. Тя ще представя Ливан на „Мис Свят“ и „Мис Вселена“, допълни Николай Манолов.

Специален гост изпълнител на конкурса е била мега звездата Нанси Ажрам, с която българската група е имала 3 изпълнения.

„Целият спектакъл мина под мотото We Miss Lebanon, с което продуцентите искаха да вдъхнат надежда на ливанския народ, че въпреки всичко, предстоят по-добри дни и заедно всички могат да направят така, че отново да живеят в Ливан, такъв какъвто го познават от най-хубавите му години“, казаха в заключение хореографите на „Мис Ливан 2022“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button