Хасково

Силният вятър събори голям клон от топола, който удари кола в Хасково

Силният вятър, който се изви следобед в Хасково, събори голям клон от топола на булевард „Илинден“.

В този момент от там е минавал лек автомобил Опел, който се е блъснал в клона. На място пристигна екип на пожарната, който наряза тополата.

Дърво
Снимка: Фейсбук

В същото време от Пътна полиция бяха затворили движението по булеварда. Шофьорът на колата коментираше, че е било въпрос на секунда да стане голяма беля. Леко е ударена и още една кола.

ДървоПоривът на вятъра към 15:40 часа в Хасково е достигнал 54 км/ч, съобщиха за Haskovo.info от Метеорологичната обсерватория. На много места около Хасково валя силен дъжд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.08.2022 17:02 17:02

Дърветата в Хасково са огромни и много опасни. Трябва яко кастрене.

...
...
07.08.2022 17:54 17:54

„Общината“ ще плаща обезщетения или отдел „Екология“ да поработи и да си обследва фито-санитарното състояние на дърветата. Силата на вятъра не отменя отговорността им… Добре, че няма пострадали хора. Забравиха за падналото дърво до светофара на зеленчуковия пазар и пешеходката… На бул. „Илинден“ преди години отново имаше инцидент с паднало дърво… Дано вятъра да пази гражданите…

Буден селянин
Буден селянин
08.08.2022 9:24 9:24
Отговор до  ...

Сакън, няма да барате белия дроб на града! Те и сградите са опасни и падат!

Back to top button