Регион

Намериха ментета на маса на Неделния пазар в Димитровград

1 164 ментета са открили полицаите в Димитровград, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

145 от тях са намерени на 12 август при проверка в града на товарен автомобил Мерцедес, шофиран от 52-годишен пловдивчанин. Останалите 1 019 са конфискувани от маса на Неделния пазар. 40-годишният им притежател от Нова Загора ги е бил изложил за продажба.

Ментета37-годишен пък е арестуван в Димитровград за държане на дрога. На 12 август в ранния следобед полицаите са го спрели за проверка с лекия му автомобил Опел. Водачът е отказал да бъде тестван и му е съставен акт. Последвала е проверка в обитавано от него жилище и помощна постройка в града, където са открити общо 135 грама марихуана. 0.3 грама канабис са иззети вчера от свиленградските полицаи при проверка на 21-годишен от село Левка.

През последните дни в Хасково са заловени трима дрогирани шофьори. Хванат е неправоспособен водач на нерегистрирана селскостопанска техника и друг с фалшива шофьорска книжка.

12-годишно момче е задигнало 100 лв. от портмоне, оставено на маса за продажба на плодове и зеленчуци в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button